Search

Οι εννέα τοπ σκόρερ της Β2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μετά από 6 στροφές!

Με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής(θυμηθείτε ΕΔΩ) φτάσαμε σχεδόν στα μισά του πρώτου γύρου στην Β2 κατηγορία.

Σε αυτές τις 6 αγωνιστικές έχουν σημειωθεί 134 γκολ εκ των οποίων βέβαια τα 15 είναι άνευ αγώνων κόντρα στο Εράσμιο, με τους 9 τοπ σκόρερ της κατηγορίας να έχουμε πετύχει 50 γκολ.

Κορυφαία επίθεση της κατηγορίας έχει ο πρωτοπόρος Κεραυνός Παλαιού Κατραμίου με 19 τέρματα, ακολουθεί με 17 η Κεντητή και 16 ο ΑΠΟΞ Β’, την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν Μύκη(15 γκολ) και Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας(14 γκολ)

Στην κορυφή με εντυπωσιακή διαφορά από τον δεύτερο είναι ο Τζελάλ Μπουλούτ(φωτο) που έχει πετύχει 12 τέρματα, με τους Αμέτ Αμέτογλου της Κεντητής και Μιχάλη Γερνά της ΑΕΚ Κυψέλης να ακολουθούν έχοντας σκοράρει από 6 γκολ.

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν έχοντας σκοράρει από 5 γκολ οι πιτσιρικάδες του εντυπωσιακού ΑΠΟΞ Β’, Παναγιώτης Κοτσαγκιόζης και Χρήστος Σαρηγιαννίδης. Ενώ από 4 γκολ έχουν πετύχει ο Αλέξης Τόλιας της Αναγέννησης, ο Χοκάν Μουσάογλου της Κεντητής, ο Αϊκούτ Κιούρτ της Μύκης και ο Εμιραλή Καρά Αλή του Κύρνου.

Αναλυτικά οι 9 τοπ σκόρερ της Β2 κατηγορίας:

12 γκολ: Τζελάλ Μπουλούτ (Κεραυνός Παλαιού Κατραμίου)

6 γκολ: Αμέτ Αχμέτογλου (Κεντητή), Μιχάλης Γερνάς (ΑΕΚ Κυψέλης)

5 γκολ: Παναγιώτης Κοτσαγκιόζης, Χρήστος Σαρηγιαννίδης (ΑΠΟΞ Β’)

4 γκολ: Αλέξης Τόλιας (Αναγέννηση Παλιάς Χρύσας), Χοκάν Μουσάογλου (Κεντητή), Αϊκούτ Κιούρτ (ΑΟ Μύκη), Εμιραλή Καρά Αλή (Νέστος Κύρνου),

Previous slide
Next slide

Share it