Search

Οι δέκα τοπ σκόρερ της Β1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μετά από 6 στροφές!

Με την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής(θυμηθείτε ΕΔΩ) φτάσαμε σχεδόν στα μισά του πρώτου γύρου στην Β1 κατηγορία, που είναι η πλέον παραγωγική κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης σε αυτό το ξεκίνημα της σεζόν.

Συνολικά έως τώρα έχουν σημειωθεί 189!!! γκολ έως τώρα, με τον ΑΟΞ να είναι ο πλέον παραγωγικός έχοντας πετύχει 32 τέρματα με τους πιτσιρικάδες του Άρη Πετεινού να ακολουθούν με 25 τέρματα ενεργητικό. Στην τρίτη θέση είναι οι πιτσιρικάδες της Βιστωνίδας που έφτασαν τα 19 τέρματα, με την πρώτη πεντάδα να συμπληρώνουν Δόξα Σταυρούπολης(17 γκολ) και Εθνικός Κιμμερίων(16 γκολ)

Όσον αφορά τα ατομικά στατιστικά οι 10 τοπ σκόρερ που θα δούμε έχουν πετύχει περίπου το 1/3 των τερμάτων(61 τέρματα). Στην κορυφή των σκόρερ είναι ο περσινός τοπ σκόρερ της Β’ κατηγορίας, Βασίλης Λαζαρίδης που με την φανέλα του ΑΟΞ έχει σκοράρει έως τώρα 8 γκολ σε 4 παιγμένα ματς ενώ τον ακολουθούν από κοντά ο συμπαίκτης του στον ΑΟΞ, Νίκος Μελισσόπουλος αλλά και ο πιτσιρικάς Χουσεΐν Ντελή Αχμέτ που εντυπωσιάζει με την παρουσία του στην Βιστωνίδα Β’.

Από 6 τέρματα έχουν πετύχει ο νεαρός ταλαντούχος εξτρέμ του Άρη Πετεινού, Χρήστος Χριστοδούλου και οι παραδοσιακά ψηλά σε γκολ Σταύρος Γιαβρίδης της Σταυρούπολης και Σοφτά Χιλμή των Κιμμερών, όπως και ο Δήμος Αραμπατζής που έχει συμβάλει σημαντικά στο καλό ξεκίνημα του Πολυσίτου στην επιστροφή του στα γήπεδα.

Την δεκάδα συμπληρώνουν έχοντας πετύχει από 5 γκολ έκαστος ο νεαρός μέσος του Άρη Πετεινού Β’, Κωνσταντίνος Κασσίδης, ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος του Ραιδεστού και ο Ουμούτ Μπελούκ της Γοργόνας

Αναλυτικά οι 10 τοπ σκόρερ της Β1 κατηγορίας:

8 γκολ: Βασίλης Λαζαρίδης (ΑΟ Ξάνθη)

7 γκολ: Νίκος Μελισσόπουλος (ΑΟ Ξάνθη), Χουσεΐν Ντελή Αχμέτ (ΑΟ Βιστωνίδας Β’)

6 γκολ: Χρήστος Χριστοδούλου (Άρης Πετεινού Β’), Σταύρος Γιαβρίδης (Δόξα Σταυρούπολης), Σοφτά Χιλμή (Εθνικός Κιμμερίων), Δήμος Αραμπατζής (Απόλλων Πολυσίτου)

5 γκολ: Κωνσταντίνος Κασσίδης (Άρης Πετεινού Β’), Αλέξανδρος Παπαδόπουλος (ΑΠΟΞ Ραιδεστός), Μπελούκ Ουμούτ (Αετός Γοργόνας)

Previous slide
Next slide

Share it