Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ο Ορέστης Ορεστιάδας νικητής της θρακιώτικης μονομαχίας με Άρη Άβατου!

Με 3-2 του Άρη Αβάτου επικράτησε ο Ορέστης Ορεστιάδας στο θρακιώτικο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Nίκου Ουσταμπασίδη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι έχοντας δύο φάσεις μέχρι το δεκάλεπτο χωρίς όμως να καταφέρουν να προηγηθούν. Αντίθετα στην πρώτη καλή του στιγμή ο Άρης με μακρινό σουτ του Καραμανίδη άνοιξε το σκορ στο 10′.

Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο Ορέστης είχε δύο μακρινά σουτ με τον Οτέμπερη, ένα δοκάρι με κεφαλιά του Πασχαλίδη με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με τους Ξανθιώτες να έχουν το προβάδισμα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ένας  Ξανθιώτης, ο Γιώργος Λαζαρίδης, με προβολή στο 47′ ισοφάρισε σε 1-1. Ο Ορέστης συνέχιζε να πιέζει και στο 65′ με υπέροχο ψηλοκρεμαστό σουτ σπάνιας ομορφιάς του Παύλου Σταματόπουλου πέρασε μπροστά στο σκορ.

Στο 75′ ο πρώτος σκόρερ των Εβριτών, Δημήτρης Πασχαλίδης  μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Σταματοπούλου έκανε το 3-1, το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 87′ με σουτ του Ευθύμη Τσάπαρη.

Το τέλος της αγωνιστικής βρίσκει τον Ορέστη στην 5η θέση με 19 βαθμούς, με τους Εβρίτες την επόμενη αγωνιστική να παίζουν ξανά εντός υποδεχόμενοι στην Ορεστιάδα τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου. Η ομάδα του Αβάτου έμεινε στους 13 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Ευάγγελο Σοφτά και Μαρία Σιώνη όλοι τους της ΕΠΣ Θράκης

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Ν. Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Λιανάς, Πεταλωτής(68′ Λογαράς), Τσιεγγελίδης, Γκιντίδης, Μιγιένγκα(68′ Θέμελης), Λαζαρίδης, Ανδρεάδης(75′ Τηλέγραφος), Πασχαλίδης(75′ Αντωνόπουλος), Σταματόπουλος, Οτέμπερης(25′ Σπυρόπουλος)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Βασιλάκης(46′ Αναγνωστόπουλος), Κουτσός(65′ Τσάπαρης), Θεοδωρόπουλος(65′ Σαμπανίδης), Καραμανίδης, Παπαχρήστου, Αραμπατζής(65′ Γεωργίου), Πεντεζίδης, Θεολόγου

Share it