Search

Εύκολο απόγευμα για τον Πανθρακικό με πεντάρα απέναντι στη Βέροια

Μια εύκολη νίκη με το ευρύ 5-0 πανηγύρισε ο Πανθρακικός απέναντι στον ΝΠΣ Βέροια στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο και με άνεση ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ημαθιώτικης ομάδας, η οποία παρατάχθηκε με απουσίες, μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Καντιμοίρης, ο οποίος αποφάσισε πριν λίγες μέρες να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, στο ντεμπούτο του Γιάννη Πολλαετίδη στον πάγκο της.

Ο Πανθρακικός απείλησε για πρώτη φορά στο 7′ με τον Βάσκο να μην καταφέρνει να σκοράρει από πλεονέκτικη θέση, όμως στο 24′ ο ίδιος από την άσπρη βούλα, σε πέναλτι που κέρδισε ο Γκουτσίδης άνοιξε το σκορ για το 1-0. Ο αρχισκόρερ του Πανθρακικού απείλησε εκ νέου στο 26′ και το 28′ με τον Βάντση να απαντά, ενώ στο 34′ ο Παχούμης είδε το σουτ που εξαπέλυσε να σταματά στο δοκάρι.

Στο 39′ ο Ρουμπιές έγραψε το 2-0, στο 49′ το σουτ του ίδιου πέρασε άουτ, ενώ στο 51′ ο Κετόγλου, στη μοναδική αξιόλογη φάση των φιλοξενούμενων στον αγώνα, δεν βρήκε στόχο. Στο 53′ ο Βάσκος με κοντινή προβολή, έπειτα από προσωρινή απόκρουση του Βάντσου σε σουτ του Γκουτσίδη, έκανε το 3-0. Στο 77′ ήταν η σειρά του Χαλκιαδάκη να χρηστεί σκόρερ ανέβαζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ στο 81′ ο Ρουμπιές με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπουλίδης από την ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Χατζηνάκο και Μποΐτσιο από την ΕΠΣ Δράμας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Γιώργος Μαραντάς): Παϊτέρης, Καλογρανάς, Λαρέα (14′ Γιαννακιτσίδης), Σαπνάρας, Κωσταρέλης, Πεχλιβανόπουλος, Βελή Μεμέτ Χακάν (60′ Σμάλης), Παχούμης (46′ Χαλκιαδάκης), Γκουτσίδης (60′ Στοΐνοβιτς), Βάσκος (60′ Παπαδόπουλος), Ρουμπιές.

ΝΠΣ Βέροια (Γιάννης Πολλαετίδης): Βάντσης, Χαβιαρόπουλος, Βασιλακάκης (54′ Αδαμίδης), Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Κετόγλου, Μεληκιώτης, Μιχαηλίδης (75′ Γαλόπουλος), Χατζηπάντος, Ζε Εσσόνο, Λαφάρας (57′ Γιαγτζίδης).

Share it