Search

Θρακιώτικη…υπόθεση η μάχη της πρωτιάς των σκόρερ στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Μετά το πέρας της 9ης στροφής συμπληρώθηκαν τα μισά του πρώτου γύρου του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, και πέρα από την μεγάλη μάχη της πρώτης θέσης και της παραμονής “φουντώνει” και η μάχη των σκόρερ.

Στην κορυφή μετά από 9 στροφές είναι ο πρώην επιθετικός του Άρη Αβάτου, Κοσμάς Γκέκας που έχει ξεκινήσει εξαιρετικά την παρουσία του στην Καβάλα έχοντας σκοράρει 9 τέρματα. Από κοντά είναι ο Νίκος Σαμπανίδης που έχει κάνει επίσης εντυπωσιακό ξεκίνημα με την φανέλα του Αβάτου έχοντας σκοράρει 7 τέρματα, έχοντας μάλιστα πετύχει δύο χατ τρικ. Την πρώτη τριάδα των σκόρερ συμπληρώνει ο Βασίλης Παπαδόπουλος της Καβάλας που έχει πετύχει 6 τέρματα.

Από 5 γκολ έχουν σκόραρει ο Αργεντικός φορ του Νέστο, Φράνκο Σέα, ο πρώην επιθετικός του ΑΟΞ Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης που είναι ο λόγος του καλού ξεκινήματος του Πανθρακικού, όπως και ο Ανέστης Μετάι αντίστοιχα του Αγγελοχωρίου. Πέρα όμως από αυτούς τους τρεις έχουμε και διπλή Θρακιώτικη παρουσία με τον Χρήστο Βάσκο να είναι ο τοπ σκόρερ του Πανθρακικού ενώ εντυπωσιακό ξεκίνημα έχει κάνει στην επιστροφή του στον Ορέστη ο Δημήτρης Πασχαλίδης.

Τριπλή παρουσία έχουμε και στα 4 τέρματα με τον Ξανθιώτη Πέτρο Ορφανίδη να έχει πετύχει καρέ με την φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης, όσα έχει πετύχει και ο Εβρίτης Θάνος Τοπούζης με την φανέλα του Χανιώτη αλλά και ο πολύπειρος Γιάννης Χριστοφορίδης του Άρη Πετεινού. Αντίστοιχο αριθμό τερμάτων έχουν σημειώσει και ο Αλέξανδρος Μπρατσιάνη της Δόξας Δράμας και ο Στάθης Κυζιλής του Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Previous slide
Next slide

Αναλυτικά η λίστα με τους 13 τοπ σκόρερ:

9 γκολ: Κοσμάς Γκέκας (ΑΟ Καβάλα)

7 γκολ: Νίκος Σαμπανίδης (Άρης Αβάτου)

6 γκολ: Βασίλης Παπαδόπουλος (ΑΟ Καβάλα)

5 γκολ: Φράνκο Σέα (Νέστος Χρυσούπολης), Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης (Θερμαϊκός), Χρήστος Βάσκος (Πανθρακικός), Δημήτρης Πασχαλίδης (Ορέστης Ορεστιάδας), Ανέστης Μετάι (Κεραυνός Αγγελοχωρίου)

4 γκολ: Πέτρος Ορφανίδης (Νέστος Χρυσούπολης), Θάνος Τοπούζης (ΑΟ Χανιώτη), Στάθης Κυζιλής (Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας), Αλέξανδρος Μπρατσιάνη (Δόξα Δράμας), Γιάννης Χριστοφορίδης (Άρης Πετεινού)

Share it