Search

Photos: Γλύτωσε την ήττα με τρομερό γκολ Τσέκου ο Άρης Πετεινού που μπορούσε και τη νίκη!

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Άρης Πετεινού που σε μια από τις πιο παραγωγικές από πλευράς φάσεων εμφανίσεις του υποχρεώθηκε σε ισοπαλία κόντρα στον Αετό Βαρβάρας.

Οι “κιτρινόμαυροι” του Τάσου Νεοφυτίδη στο τελευταίο ματς μακριά από το “σπίτι” τους υποδέχθηκαν στην Φελώνη τον Αετό Βαρβάρας και από τα πρώτα λεπτά μπήκαν πολύ δυνατά αποφασισμένοι να πανηγυρίσουν την πρώτη εντός έδρας νίκη.

Η ομάδα της Ξάνθης ήταν εξαιρετικά πιεστική  και έχοντας μεγάλες ευκαιρίες βρίσκοντας όμως απέναντι τους έναν εκπληκτικό Πασχάλη που “κατέβασε ρολά”. Ο κίπερ του Αετού σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Εφέντη όπως και λίγο αργότερα του Μελισσόπουλου. Ενώ στάθηκε τυχερός στην κεφαλιά του “Μέλι” καθώς αυτή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, όπως και στα σουτ των Μελισσόπουλου και Χριστοφορίδη που δεν βρήκαν στόχο.

Στην επανάληψη η ομάδα της Χαλκιδικής καταφέρνοντας να βγάλει “αλώβητη” το πρώτο ημίχρονο που οι γηπεδούχοι ήταν κυρίαρχοι μπήκαν με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο δεύτερο μέρος και είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Παπαδημητρίου και στο 75′ εκμεταλλεύτηκαν αδράνεια στην άμυνα του Άρη και με σουτ του Βασίλη πήραν κεφάλι στο σκορ.

Ο Άρης μετά το γκολ προσπάθησε να αντιδράσει είχε καλή στιγμή με τον Χριστοφορίδη και στο 84′ κατάφερε με μακρινό σουτ του Θωμά Τσέκου που αποδείχτηκε “χρυσή αλλαγή” να φέρει το ματς στα ίσια. Στα τελευταία λεπτά καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να δημιουργήσει καταστάσεις στην αντίπαλη εστία με το 1-1 να μένει μέχρι τέλος, αποτέλεσμα που αφήνει γλυκόπικρη γεύση στον Άρη Πετεινού που γλύτωσε την ήττα στο 84′ όμως βάση εικόνας και ευκαιριών άξιζε ακόμα και τη νίκη.

Δεύτερη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον Άρη Πετεινού που έφτασε τους 5 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα ζήσει ιστορικές στιγμές καθώς θα παίξει για πρώτη φορά στο γήπεδο του, υποδεχόμενος τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Η ομάδα του Αετού Βαρβάρας με την πρώτη της ισοπαλία στο πρωτάθλημα έφτασε τους 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εντός με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Αριστοτέλης Κωστούλας της ΕΠΣ Άρτας με βοηθούς τους Κατσαντούρα(Έβρου) και Σιώνη(Θράκης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης – Στ. Κυρανούδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Παπαδόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Τουργαΐδης (78′ Πουτακίδης), Χριστοφορίδης, Εφέντη, Μελισσόπουλος (88′ Αμανατίδης), Τυριάκης (78′ Αλή), Τουρατζίδης (62′ Τσέκος).

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ(Γ. Ζαρογιάννης): Πασχάλης, Τσιότρας, Βούρτης (90′ Κωτάκης Δ.), Παπαγεωργίου, Σαουλης, Πολυζωίδης, Βλαχάκης, Μπόμπορας (69′ Βασίλας), Κωτάκης Δ. (81′ Μαραγκός), Αγαπητός, Πασχάλης, Ιμπραχήμ (46′ Παπαδημητρίου 90′ Μιχαηλίδης)

ΔΕΙΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it