Search

Μαχητική εμφάνιση και σπουδαίος βαθμός στην Χαλκιδική για Άρη Αβάτου!

Με έναν πολύ σημαντικό βαθμό, αν συνυπολογίσουμε την δυναμική του αντιπάλου αλλά και τις σοβαρές απουσίες της ομάδας, απέσπασε στο γήπεδο της Ορμυλίας ο Άρης Αβάτου που έμεινε στο 0-0 με την ΑΕ Χανιώτη σε αναμέτρηση για την 9η στροφή του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έβγαλε μεγάλη μαχητικότητα στο παιχνίδι της, καταφέρνοντας να έχει την κατοχή της μπάλας και να περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την ιδιαίτερα ποιοτική αντίπαλο της.

Από την πλευρά της η ομάδας του Κώστα Γαλτσίδη προσπαθούσε κυρίως με ατομικές προσπάθειες να βρει τρόπους να απειλήσει την αντίπαλη εστία και είχε δύο πολύ καλές στιγμές με Θεοδωρίδη και Τοπούζη στο πρώτο μέρος όμως σε αμφότερες τις προσπάθειες ο Χρυσόστομος Νταφόπουλος είχε απάντηση.

Ο κίπερ του Άρη ήταν ο άνθρωπος του αγώνα όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι έχοντας ακόμα δύο σημαντικές επεμβάσεις στο δεύτερο μέρος σε προσπάθειες των Τοπούζη και Αναγνώστη, με τους “κιτρινόμαυρους” από την μεριά τους να προσπαθούν κυρίως με στημένες μπάλες να απειλήσουν χωρίς όμως να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του σταθερότατου Γκάρα, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Αυτή είναι η τέταρτη ισοπαλία για τον Άρη Αβάτου στο φετινό πρωτάθλημα, δεύτερη εκτός μετά από αυτή με το Αγγελοχώρι, που έφτασε τους 13 βαθμούς. Αντίθετα για την Χανιώτη αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα με την ομάδα της Χαλκιδικής να φτάνει τους 16 βαθμούς

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή έχει νέα δύσκολη έξοδος ταξιδεύοντας στην Ορεστιάδα για να αντιμετωπίσει τον Ορέστη που είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Χανιώτη έχει γειτονικό ντέρμπι με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στην Θεσσαλονίκη

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Ηλίας Χάψας με βοηθούς τους Βακουφτσή και Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Σερρών

ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ(Κ. Γαλτσίδης): Γκάρας, Καραγιάννης, Αναγνώστης, Κόμνος, Τούλης, Θεοδωρίδης, Αθανασιάδης, Διαμαντόπουλος, Τοπούζης, Πότση, Ράντζα.

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Ψεμματάς (91’ Κουτσός), Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Θεοδωρόπουλος (60′ Κοτόπουλος), Τσάπαρης, Σαμπανίδης (94’ Πεντεζίδης), Αραμπατζής (46′ Θεολόγου), Αναγνωστόπουλος.

Share it