Search

Επέστρεψε με τον βαθμό της ισοπαλίας από την Καβάλα ο Πανθρακικός (+pics)

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Καβάλα και Πανθρακικός στο μεγάλο ντέρμπυ της 9ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας και είχε πολλές διακοπές και πολλή ένταση, οι αργοναύτες ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, με τον Γκέντσογλου να σημαδεύει το δοκάρι στο 11′.

Ο καλά διαβασμένος Πάνθραξ, κλείνοντας καλά τους διαδρόμους, δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρουν πολλές στιγμές μπροστά από την εστία του Παϊτέρη, με την Καβάλα να καταγράφει δύο ακόμη καλές τελικές στις αρχές του δευτέρου μέρους με Παπαδόπουλο και Δημητριάδη, που δεν είχαν αποτέλεσμα.

Οι πράσινοι είχαν την μεγαλύτερη τους φάση στο ματς στο τελευταίο διάστημα της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 77′, με τον Ρουμπιέ να φεύγει στην κόντρα αλλά ωστόσο να μην καταφέρνει να νικήσει τον Αστρά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρυσέλης με βοηθούς τους Χρυσαΐδη και Τζημόπουλο από την ΕΠΣ Χαλκιδικής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ Καβάλα (Τίμος Καβακάς): Αστράς, Δαλιανόπουλος (67′ Γιαγτζίδης), Σμίλτος, Περδίκης, Δημητριάδης, Γκέντσογλου, Καζαντζίδης, Τζελίδης, Καρακώστας (60′ Σαλπιγγίδης), Β. Παπαδόπουλος (87′ Δερμιτζάκης), Γκέκας

Πανθρακικός (Γιώργος Μαραντάς): Παϊτέρης, Μανίσογλου, Καλογρανάς, Λαρέα, Σίλβα, Πεχλιβανόπουλος, Βάσκος, Χαλκιαδάκης (46′ Κωσταρέλης), Γκουτσίδης, Γιαννακιτσίδης (70′ Ρουμπιές), Σαπνάρας

Photo Credits: proininews.gr

Share it