Search

Στην ΑΕΚ έως το 2026 ο Πέτρος Μάνταλος!

ΑΕΚ και Μάνταλος έδωσαν τα χέρια για ακόμα δυο χρόνια, με τον 32χρονο Θρακιώτη μεσοεπιθετικό να μένει ουσιαστικά για πάντα στην ΑΕΚ υπογράφοντας ως το καλοκαίρι του 2026!

Ένα από τα συμβόλαια που ολοκληρώνονταν το ερχόμενο καλοκαίρι στην ΑΕΚ ήταν και αυτό του Πέτρου Μάνταλου. Ενός παίκτη που έχει συνδέσει την καριέρα του με την Ένωση, στην οποία υπέγραψε το 2014 από την Ξάνθη.

Η σχέση του Κομοτηναίου με την ΑΕΚ είναι ιδιαίτερη και δεν θα προέκυπτε κανένα απολύτως πρόβλημα να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για ανανέωση του συμβολαίου του.

Με ακόμα μια ανανέωση συμβολαίου μεταξύ των δύο πλευρών επιβεβαιώνονται και με το παραπάνω οι ισχυροί δεσμοί του κλαμπ με τον Μάνταλο, ο οποίος έχει πανηγυρίσει με την κιτρινόμαυρη φανέλα δύο Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας, καταφέρνοντας παράλληλα να ξεπεράσει και δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς που τον έκαναν ακόμα πιο δυνατό.

 

@aekfc Petros Mantalos 2026 🟡⚫️ #aekfc #Mantalos #Renewal ♬ πρωτότυπος ήχος – AEK FC

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πέτρο Μάνταλο. Ο διεθνής Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2026.

Η εφετινή είναι η 10η διαδοχική σεζόν για τον Πέτρο Μάνταλο με τα κιτρινόμαυρα. Συμφώνησε με την ομάδα μας το καλοκαίρι του 2013, όταν αυτή αγωνιζόταν ακόμη στην 3η κατηγορία και φόρεσε τη φανέλα της ένα χρόνο αργότερα αγωνιζόμενος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Μέχρι σήμερα έχει παίξει σε 332 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και μετρά 62 γκολ και 95 ασίστ. Έχει πανηγυρίσει με την ΑΕΚ την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2016, του Πρωταθλήματος το 2018 και του νταμπλ το 2023.

Πέτρο, σου ευχόμαστε από καρδιάς ακόμη περισσότερους τίτλους και επιτυχίες με τον δικέφαλο στο στήθος!

Share it