Search

Ξεκινά προπονητική καριέρα σε ιστορική ομάδα της Γ’ Εθνικής ο Άκης Στολτίδης!

Έτοιμος να ξεκινήσει προπονητική καριέρα είναι ο Άκης Στολτίδης που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο νέος προπονητής της Δόξας Δράμας.

Ο “Ιερο” όπως αναφέρει το sportdrama.gr συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Δόξας. Δημήτρη Περσίδη και οι συζητήσεις τους είχαν θετική έκβαση και έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια.

Ο νέος τεχνικός της Δόξας επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη και αναμένεται να πάει ξανά αύριο στην πόλη της Δράμας, ώστε να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά θέματα, ενώ λογικά θα παρακολουθήσει την αυριανή)2/11) προγραμματισμένη προπόνηση των “μαυραετών”

Ο 48 ετών παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, έχει εργαστεί ως τεχνικός διευθυντής στον Αγροτικό Αστέρα και την Ξάνθη σε επίπεδο SuperLeague 2. Αδιαμφισβήτητα αποτελεί έναν πολύ δημοφιλή παίκτη σε Εθνικό επίπεδο,καθώς έχει μια πλούσια καριέρα με 412 συμμετοχές σε επίπεδο Α’ Εθνικής, αλλά και 37 στο Τσάμπιονς Λίγκ. Σε αυτό το διάστημα έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους, ενώ συνεργάστηκε με σπουδαίες προπονητικές προσωπικότητες (Μπάγεβιτς, Σεγκούρα, Βαλβέρδε κ.α)

Share it