Search

Photos: Όλα στραβά για τον Άρη Αβάτου με δύο τραυματισμούς, μία αποβολή και ισοπαλία με Νίκη Ευκαρπίας!

Παιχνίδι που σίγουρα θέλουν να ξεχάσουν στον Άρη Αβάτου αυτό κόντρα στη Νίκη Ευκαρπίας, όχι μόνο για την απώλεια βαθμών για τρίτο εντός έδρας ματς αλλά κυρίως για τις απώλειες με τραυματισμούς των Κοντογιαννίδη και Φούντα όπως και την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Λεωντσάκου.

Ένα ματς που εξαρχής λόγω της μη συμμετοχής του Σαμπανίδη, είχε συμπληρώσει κάρτες, ήταν πολύ δύσκολο απέναντι σε μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα κάτι που αποδείχτηκε και στο γήπεδο παρότι οι Θεσσαλονίκεις αγωνίστηκαν χωρίς τον ξανθιώτη αμυντικό Γιώργο Καραγιαννίδη που επίσης είχε συμπληρώσει κάρτες.

Στο πρώτο μέρος ήταν εμφανής η δυσκολία του Άρη να δημιουργήσει κινδύνους στην αντίπαλη εστία, με την πρώτη αξιοσημείωτη στιγμή να ανήκει στους φιλοξενούμενους όταν στο 10′ το μακρινό σουτ του Γουνόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να αντιδράσει όμως οι προσπάθειες των Αναγνωστόπουλου, Κοντογιαννίδη όπως και η κεφαλιά του Τενεκέ δεν βρήκαν στόχο. Σε ένα πρώτο μέρος που το πρώτο σοκ για την ομάδα του Αβάτου ήρθε με την αναγκαστική αλλαγή του Κλέαρχου Κοντογιαννίδη που αποχώρησε τραυματίας

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πιο αποφασισμένη να βγάλει αντίδραση και να φτάσει στη νίκη έχοντας μια σημαντική διπλή καλή στιγμή με τον Τσάπαρη, με το πρώτο του σουτ στο 64′ να αποκρούει ο Σοϊλεμέζογλου και το δεύτερο λίγο πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Στο 68′ και 69′ ήρθε νέα μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους ξανθιώτες με προσπάθειες του Αναγνωστόπουλου, ενώ στο 71′ ο Αραμπατζής προσπάθησε να σκοράρει χωρίς αποτέλεσμα. Η τελευταία ουσιαστική φάση ανήκε στους φιλοξενούμενους που είδαν στο 81′ τον Νταφόπουλο να σταματά την προσπάθεια του Γουνόπουλου. Μέχρι το φινάλε του αγώνα δεν υπήρχε άλλη αξιοσημείωτη φάση παρά μόνο η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Γιάννη Λεωντσάκου αλλά και στις καθυστερήσεις η αποχώρηση του Νίκου Φούντα από το γήπεδο με τραυματισμό με τους ξανθιώτες για τα τελευταία 1-2 λεπτά να μένουν με 9 παίκτες καθώς είχαν ολοκληρώσει ήδη τις αλλαγές τους

Στους 12 βαθμούς έφτασε ο Άρης Αβάτου με αυτή την ισοπαλία και έχοντας να διαχειριστεί τους τραυματισμούς και τι απώλειες λόγω καρτών έχοντας μπροστά του δύο συνεχόμενα πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Χανιώτη και Ορεστιάδα. Η ομάδα της Ευκαρπίας με αυτή την ισοπαλία έφτασε τους 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει τοπικό ντέρμπι με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τάσος Τσιλίκας της ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τους Κατσαντούρα(ΕΠΣ Έβρου) και Γεωργαντέλλη(ΕΠΣ Καβάλας)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς (72′ Θεοδωρόπουλος), Φούντας, Τσαπάρης, Αναγνωστόπουλος (84′ Θεολόγου), Κοντογιαννίδης (32′ λ.τρ. Αραμπατζής).

ΝΙΚΗ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ(Καμπουρίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος (89′ Σαπουντζής) Κοντός (76′ Μπαλαμπανίδης), Θεοδωρίδης, Ρανδζής, Γουνόπουλος, Ιβανίδης, Ιγνατίου (65′ Βουτυράς), Μποζίδης (89′ Πανυτσίδης), Ξανθόπουλος.

Share it