Search

Έμεινε με το “Αχ” στην Επανομή ο Άρης Πετεινού που πήρε βαθμό όμως μπορούσε και τη νίκη!

Πολύ κοντά στην επίτευξη της δεύτερης νίκης μακριά από την έδρα του έφτασε ο Άρης Πετεινού που αν και προηγήθηκε τελικά ισοφαρίστηκε από την Αναγέννηση Επανομής και επιστρέφει με έναν βαθμό, που θα μπορούσαν να ήταν περισσότεροι καθώς οι “κιτρινόμαυροι” είχαν μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο φινάλε

Η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς που έγινε στο “Νίκος Σαράφης” της Επανομής και μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Χριστοφορίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δασκαλάκη.

Πριν αντιληφθούν οι γηπεδούχοι τι έγινε η ομάδα της Ξάνθης διπλασίασε τα τέρματα της με δημιουργό ξανά τον Ανδρέα Δασκαλάκη, αυτή την φορά με εκτέλεση φάουλ, και σκόρερ ξανά τον Γιάννη Χριστοφορίδη με πλασέ εντός περιοχής.

Μετά τα δύο γρήγορα γκολ η ομάδα του Άρη Πετεινού έδωσε χώρο στον αντίπαλο της που ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει ιδιαίτερους κινδύνους στην εστία του Κοτσάκη που κρατούσε το μηδέν με άνεση έως το φινάλε του πρώτου μέρους

Στο δεύτερο μέρος η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 58′ ο Κώστας Μπαλάσας μετά από αδράνεια στην περιοχή σκόραρε για να μειώσει σε 1-2. Η μείωση του σκορ έφερε παραπάνω πίεση από τους γηπεδούχους που στο 74′ σε αντεπίθεση και λάθος της μεσοαμυντικής γραμμής έδωσε την ευκαιρία στον Μπόικα να βγει σε θέση τετ-α-τετ και να ευστοχήσει για το 2-2.

Εκεί που όλα έδειχνα οι δύο ομάδες να…βολεύονται με την ισοπαλία ήρθε η φάση του 90′ όταν μετά από γύρισμα του Ασλανίδη ο Αλή Ερτουρούλ έπιασε το δυνατό σουτ εντός περιοχής με την μπάλα να μην κάνει το… χατίρι στους “κιτρινόμαυρους” με την μπάλα να περνά ξυστά δίπλα από το δοκάρι των γηπεδούχων με παίκτες, τεχνικό τιμ και φίλους του Άρη να μένουν με το “ΑΧ”.

Έσπασε το αρνητικό σερί των ηττών ο Άρης που έβγαλε αντίδραση και επιστρέφει με έναν βαθμό από την Θεσσαλονίκη φτάνοντας τους 4 βαθμούς και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στους δύο συνεχόμενους εντός έδρας “τελικούς” που ακολουθούν με Αετό Βαρβάρας στην Φελώνη και Αγία Μαρίνα στον Πετεινό. Η ομάδα της Επανομής έφτασε τους 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδοστο Παραλίμνιο με τον Απόλωνα

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Νίκος Σιουμπάρας της ΕΠΣ Δράμας, με βοηθούς τους Ζαχαριά(ΕΠΣ Καβάλας) και Τζιερτζίδη(ΕΠΣ Δράμας)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ: Ναθαναηλίδης, Νταντάμης, Γκαμάνης (46′ Ζορπίδης), Ταουσάνης (25′ Μπαλασάς Β.), Μαντζανάς, Κιλιντάρης (46′ Μπαλασάς Κ.), Πολίσι, Ματθαίου, Ζουρνατζάκης (62′ Μπόικα), Συμιγδαλάς, Τσακιρίδης (84′ Χαραλαμπίδης).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Δασκαλάκης, Σαρηγιαννίδης, Τουρατζίδης (77′ Καλαϊτζόπουλος), Μελισσόπουλος (83′ Αλή), Χριστοφορίδης, Εφέντη, Τυριάκης (83′ Σιδηρόπουλος), Τσέκος (61′ Στριγκώνης), Γιαννακός (77′ Τουργαΐδης).

Share it