Search

Μεταγραφικό φινάλε με ντεμαράζ για τη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου – Το υπερπλήρες ρόστερ που βάζει πλώρη για το repeat

Επικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το μεταγραφικό φινάλε που πραγματοποίησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, με την ομάδα του προέδρου Φίλιππου Τσουρπουδή και του κόουτς Σπύρου Κουτσογιάννη, να προχωρά στην απόκτηση 6 ακόμη πολύ αξιόλογων ποδοσφαιριστών, που διαμορφώνουν πλέον οριστικά το ρόστερ.

Οι μαυραετοί συγκεκριμένα, ενέταξαν στο δυναμικό τους τον πρώην τερματοφύλακα της Κ19 του ΑΟΞ, Βαλάντη Ματζαρίδη, τον Κοζανιώτη αμυντικό Αναστάσιο Κικίδη, με παρουσία σε ΑΕ Κοζάνης και ΑΕΠ Κοζάνης, τον εξ Ευρυτανίας ορμώμενο μέσο Χαράλαμπο Σαμιώτη, ο οποίος αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Σμύρνης και του Ατρομήτου και τον Κομοτηναίο εξτρέμ Γεώργιο Σοπιάδη, που αγωνίστηκε σε Πανθρακικό και Ελπίδα Σαπών.

Παράλληλα τα ασπρόμαυρα πλέον θα φορούν ο πρώην επιθετικός των τμημάτων υποδομής του ΑΟΞ και του Άρη Αβάτου, Μηνάς Ισπυρλίδης, αλλά και ο Βασίλειος Γιώτης, που μετά το σύντομο δίμηνο πέρασμά του από τον Άρη Αβάτου, επιστρέφει στην αγαπημένη του Δόξα για άλλη μια σεζόν.

Όπως είναι πλέον ευνόητο, ο Σπύρος Κουτσογιάννης έχει πλέον στη διάθεσή του ένα “οπλοστάσιο” το οποίο μόνο ψηλά μπορεί να πάει. Μια ομάδα που με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές γίνεται αυτόματα ένα εκ των φαβορί για την κατάκτηση των δύο τίτλων και θα μπορούσε κάλλιστα να σταθεί και σε υψηλότερο επίπεδο.

Το 27μελες ρόστερ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου διαμορφώνεται πλέον ως εξής: Κωνσταντίνος Τρούπκος, Αλέξανδρος Κομισόπουλος, Πέτρος Σκουτελιάς, Θεόδωρος Κρικελάς, Μάριος Λεοντίδης, Χαράλαμπος Σαπαλίδης, Συμεών Συμεωνίδης, Χρήστος Κούτας, Αλέξανδρος Καργάκης, Ευστράτιος Χατζηπαπαθεοδωρίδης, Σωκράτης Μπερμπερίδης, Κωνσταντίνος Μαστάθης, Κωνσταντίνος Τέλιος, Γεώργιος Μάκης, Εμμανουήλ Βιτώρος, Νικόλαος Κάρλος, Θεόδωρος Κατσαούνης, Ερρίκος Μπακογιάννης, Αλέξανδρος Δημητριάδης, Χρήστος Κωνστανταράκης, Σωτήρης Σωτηράκογλου, Βαλάντης Ματζαρίδης, Αναστάσιος Κικίδης, Χαράλαμπος Σαμιώτης, Γεώργιος Σοπιάδης, Μηνάς Ισπυρλίδης, Βασίλειος Γιώτης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαλάντη Ματζαριδη.
Με καταγωγή από την Κομοτηνή ο 19χρονος (28/09/2004) Τερματοφύλακας ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ όπου και έμεινε μέχρι τα 14 του.Φόρεσε την φανέλα του ΟΡΦΕΑ Στρύμης και Ξάνθης Κ19 με προπονητή τον Γιάννη Αποστολίδη.
Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.”

“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κικίδη Αναστάσιο.
Με καταγωγή από το Βοσκοτόπι Κοζάνης ο 19χρονος (12/01/2005) Αμυντικός ξεκίνησε από την ΑΕ Κοζάνης και αγωνίστηκε με την φανέλα του ΑΕΠ Κοζάνης και ΠΑΟΚ Κοίλων.
Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.”

“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σαμιώτη Χαράλαμπο.
Με καταγωγή από την Ευρυτανία ο 18χρονος (28/05/2005) Μέσος ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης,αγωνίστηκε με την φανέλα του Ατρόμητου Αθηνών Κ14 ,Απόλλωνα Σμύρνης Κ15-Κ16 και ΑΣ Χωστίων (Βοιωτία).
Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.”

“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σοπιάδη Γεώργιο.
Με καταγωγή από την Κομοτηνή (Θρυλόριο) ο 18χρονος (05/09/2005) Εξτρέμ ξεκίνησε από τον Πόντο Θρυλορίου ,αγωνίστηκε με την φανέλα του Πανθρακικού και της Ελπίδας Σαπών.
Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.”

“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ισπυρλίδη Μηνά.
Με καταγωγή από την Ξάνθη ο 22χρονος (16/02/2002) επιθετικός, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ξάνθης και αγωνίστηκε με την φανέλα του Άρη Αβάτου.
Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.”

“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση,να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιώτη Βασίλειο.
Με καταγωγή από την Πάτρα ο 20χρονος( 2003 ) Αριστερός Μπακ Χαφ, ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της ΑΡΟΗ FC ,και φόρεσε τις φανέλες των,ΝΙΚΗ Προαστείου, Παναχαϊκή Κ17, Πήγασου,Άρη Αβάτου (για δύο μηνες)και επέστρεψε στην ΔΟΞΑ.
Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

<<Καλώς όρισες Σπίτι σου Μαυραετέ!>>”

*Photo Credit Αναστάσιου Κικίδη: Χρήστος Τσαρτσιανίδης

Share it