Search

Στο πλευρό της επανεκκίνησης του ΑΟΞ η εταιρία “Μοσχίδης-Δόντσος Food”

Μια απο τις πρώτες εταιρίες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΑΟΞ ενόψει της επανεκκίνησης του συλλόγου από την Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης ήταν η εταιρία “Μοσχίδης-Δόντσος Food”

Μια εταιρία καινοτόμα και πρωτοπόρος στον τομέα της. Το όνομα της εταιρείας είναι συνδεδεμένο με προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεράστιας ποικιλίας. Εκτός από το νομό Ξάνθης, η Μοσχίδης-Δόντσος Food έχει επεκτείνει τις διανομές τις στους γειτονικούς νόμους Καβάλας , Ροδόπης και Έβρου. Ενώ όσον αφορά τον αθλητισμό έχει προσφέρει ποικιλοτρόπως κατά καιρούς σε πολλές ομάδες και δράσεις τόσο συλλόγων αλλά και προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Στο σχετικό δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρονται τα εξής:

📢 ΑΟΞ και Μοσχίδης-Δόντσος Food ανακοινώνουν με ιδιαίτερη χαρά την σύναψη μιας πολυεπίπεδης συνεργασίας. 🤝

ℹ️ Η εταιρεία είναι ήδη στον 21ο χρόνο λειτουργίας της. Η δραστηριοποίηση της εστιάζεται στην τροφοδοσία και τον εφοδιασμό επιχειρήσεων μαζικής εστίασης αλλά και μεγάλων αλυσίδων super market ή mini market. Το όνομα της εταιρείας είναι συνδεδεμένο με προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεράστιας ποικιλίας. Εκτός από το νομό Ξάνθης, η Μοσχίδης-Δόντσος Food έχει επεκτείνει τις διανομές τις στους γειτονικούς νόμους Καβάλας , Ροδόπης και Έβρου

Share it