Search

Μεγάλη επιστροφή Φούντα στον Άρη Αβάτου! Αποχώρησαν τρεις στο φινάλε των μεταγραφών

Μια σημαντική επιστροφή και τρεις αποχωρήσεις είχε το φινάλε των μεταγραφών για τον Άρη Αβάτου, με τους “κιτρινόμαυρους” να κάνουν γνωστό πως μετά από έναν χρόνο επιστρέφει στον σύλλογο ο Νίκος Φούντας.

Πέρα από την επιστροφή Φούντα να σημειώσουμε πως αποχώρησαν από τον σύλλογο ο Γιάννης Σίνης που πήγε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης(δείτε ΕΔΩ), ο Βασίλης Γιώτης που επέστρεψε στο Σιδηροχώρι και ο Γιάννης Μουξιός που θα αγωνιστεί στον Μακεδονικό Αγιάσματος στην ΕΠΣ Καβάλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Αβάτου αναφέρει:

Ο Άρης Αβάτου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Φούντα στο δυναμικό του και αναμένεται να την ενισχύσει στην φετινή προσπάθεια που πραγματοποιεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Νίκος αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 αλλά η συνεργασία μας σε αυτή την περίοδο υπήρξε εξαιρετική.

Ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στην Κομοτηνή, επέστρεψε στη γενέτειρα του πόλη της Λαμίας αλλά ο δίαυλος επικοινωνίας δεν σταμάτησε με το ενδιαφέρον να είναι αμοιβαίο.

Γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου 1998 και αγωνίζεται στη θέση του μέσου ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στην Λαμία, Αστέρα Σταύρου, Ελπίδα Σαπών, Ευρυτανικό κ.α.

Share it