Search

Photos: Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Ηρακλή Ζυγού με Παύλο Μελά Κουτσού για την Α’ ΕΠΣ Ξάνθης

Ο Ηρακλής Ζυγού ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον Παύλο Μελά Κουτσού στην αναμέτρηση της 3ης στροφής για την Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης που έγινε στα Πηγάδια

Ένα ματς που έγινε παρουσία αρκετού κόσμου που έδωσε το παρών για να δει δύο από τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει πολύ καλά σε πρωτάθλημα & κύπελλο και έχουν υψηλούς στόχους. Με τις δύο ομάδες να μην πιάνουν τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που μας έχουν συνηθίσει σε ένα ματς που κυριάρχησε η τακτική στο πρώτο μέρος και το πάθος στο δεύτερο μέρος.

Η ομάδα του Ζυγού σκόραρε στο 5′ μετά από φάουλ του Ορφανίδη και προσπάθεια του Καπζά που όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Με τον Παύλο Μελά να έχει μεγάλη ευκαιρία στο 14′ σε μακρινό σουτ του Δεληωρίδη και μεγάλη επέμβαση του νεαρού Κουρτίδη που κράτησε το μηδέν.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν αρκετά προσεκτικές με ελάχιστες αξιοσημείωτες στιγμές, σε αντίθεση με το δεύτερο που το γρήγορο γκολ άλλαξε άρδην την εικόνα του παιχνιδιού που άνοιξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν 3-4 ενώ ο Ηρακλής πέρα από το γκολ είχε και 2-3 πολύ καλές στιγμές στις αντεπιθέσεις.

Στο 50′ σε φάση διαρκείας εντός περιοχής και αναμπουμπούλα ο Γιώργος Μπογιατζόπουλος με σουτ σκόραρε για το 1-0, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους γηπεδούχους.

 

Στο 53′ ο Ορφανίδης με εντυπωσιακό τακουνάκι έδωσε την ευκαιρία στον Μπογιατζόπουλο να βγει τετ-α-τετ όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ προκαλώντας την αντίδραση του πάγκου του Ηρακλή που διαμαρτυρήθηκε έντονα καθώς ο παίκτης την ώρα της πάσας ήταν πίσω από το κέντρο. Στο δεύτερο μέρος το απαράμιλλο πάθος των παικτών των δύο ομάδων έφερε αρκετή γκρίνια σε κάθε απόφαση, αρκετές φορές υπερβολική.

Μετά το γκολ πάντως ο Παύλος Μελάς έγινε πιο επιθετικός είχε μεγάλη ευκαιρία με Μουστάκη και Σεβδίλη για να ισοφαρίσει χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ στο 65′ ο Ιωαννίδης κράτησε το 1-0 κάνοντας μεγάλη επέμβαση σε προσπάθεια του Μπογιατζόπουλου. Στο τελευταίο 20λεπτο η ομάδα του Κουτσού συνέχισε να είναι πολύ επιθετική απείλησε με νέες πολύ καλές στιγμές σε σουτ των Μουστάκη και Αβερόπουλου που πέρασαν ελάχιστα άουτ.

Στο 90′ μετά από υπόδειξη φάουλ υπέρ του Κουτσού υπήρχαν αντεγκλήσεις και σπρωξίματα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, μπήκαν στο γήπεδο και αρκετοί παίκτες από τους πάγκους, με τον ρέφερι του αγώνα μόλις ηρέμισαν τα πράγματα να αποβάλει με απευθείας κόκκινες τους Ψαρόπουλο για συμμετοχή στις αντεγκλήσει από τους γηπεδούχους και Σιδηρά για απώθηση σε αντίπαλο από τους φιλοξενούμενους.

Το τελικό 1-0 βρήκε τον Ηρακλή να πανηγυρίζει το 3/3 που διατηρεί τους “κυανόλευκους” στην κορυφή της βαθμολογίας με την ομάδα του Άγγελου Χασιώτη μετά την ξεκούραση αυτού του Σαββάτου να στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ματς με τον Ορφέα Ξάνθης στις 4 Νοεμβρίου.

Από την άλλη η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά υπέστη την πρώτη της ήττα στη σεζόν, σε ένα ματς πάντως που τα συμπεράσματα ήταν θετικά για τον Παύλο Μελά, με άπαντες στον σύλλογο να στρέφουν την προσοχή τους στο ματς της επόμενης αγωνιστικής στο Κουτσό με τον Φίλιππο Δροσερού(4/11)

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Γιώργο Χρυσέλη και Εμίν Εμίνογλου

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Αγγ. Χασιώτης): Κουρτίδης, Δρόσος Ε., Ιγνατιάδης, Μελετιάδης(70′ Ψαρόπουλος), Μπαλάσης, Μπογιατζόπουλος Αν., Καπζά, Βαλαβάνης(57′ Ισκελής), Ορφανίδης(87′ Αδαμίδης), Μπογιατζόπουλος Γ., Κωφίδης Στ.(87′ Δρόσος Ι.)

Π. ΜΕΛΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥ(Χρ. Σαμαράς): Ιωαννίδης, Σαμαράς, Θαμνίδης(53′ Σιδηράς), Τυριάκης, Στεπανιάν(76′ Μπιζάνης), Δεληωρίδης(65′ Αβερόπουλος), Τεφήκογλου(76′ Σεβαστάκης), Κοψαλίδης, Μουστάκης, Μίλκογλου, Θώμογλου(53′ Σεβδίλης Ν.)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it