Search

Νέα αλλαγή προπονητή σε ομάδα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής!

Ακόμα μια αλλαγή προπονητή είχαμε σε ομάδα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με τον Αετό Βαρβάρας να γνωστοποιεί πως νέος προπονητής της θα είναι ο πρώην της Αγίας Μαρίνας και μέχρι πρότινος του Αγροτικού Αστέρα, Χρήστος Ζαρογιάννης.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Αετού:

Το ΔΣ του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρα ο ΑΕΤΟΣ θέλει να ευχαριστήσει τον Γιώργο Αλβανό για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο! Το όνομα του είναι αρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία και την πορεία του ΑΕΤΟΥ μας, μεγάλωσε τα παιδιά μας και τα μύησε στον κόσμο του ποδοσφαίρου , τα έκανε ολοκληρωμένους παίκτες και τα γέμισε με εμπειρίες ! Νίκες , ήττες , χαρές και λύπες , όλα μέρος της ιστορίας μας και χωρίς τον Γιώργο ο ΑΕΤΟΣ μας δεν θα ήταν σήμερα αυτό που είναι μια μεγάλη ομάδα ! Ο Γιώργος θα συνεχίσει να προσφέρει στον ΑΕΤΟ μέσα από τις ακαδημίες της Κ16 το φυτώριο της ανδρικής ομάδας . Όσα και να γράψουμε δεν φτάνουν για αυτόν τον ακούραστο άνθρωπο που χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν και είναι πάντα στην οικογένεια του ΑΕΤΟΥ. Απεριόριστη η εκτίμηση και ο σεβασμός, παράδειγμα για την συνεχή προσφορά του!
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και κείμενο
Η διοίκηση του Αετού Βαρβάρας προχώρησε στην πρόσληψη του ταλαντούχο προπονητή Χρήστο Ζαρογιάννη.Στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται για το επόμενο διάστημα ο πρώην Προπονητής του Αγροτικου Αστέρα ο οποίος παραιτήθηκε μετά από τέσσερις αγωνίστηκες και ένα παιχνίδι κυπέλου,αφήνοντας την ομάδα του Ευόσμου αήττητη,δίχως να δεχτεί τέρμα και πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Η διοίκηση θέλοντας να αλλάξει το αρνητικό κλίμα μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα που είχε σε πέντε ισάριθμα παιχνίδια, προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες στην πρόσληψη του νέου προπονητή αφού πρώτα απέσπασε το ναι από τον νεαρό τεχνικό.Να υπενθυμίσουμε ότι ήτανε στην κ20 της Βέροιας στη Super League 2 και ο προπονητής που ανέβασε πέρσυ τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας στη Γ εθνική τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου των μπαράζ. Από την Πέμπτη γνώρισε τους ποδοσφαιριστές και έπιασε αμέσως δουλειά για το δύσκολο ερχόμενο παιχνίδι με την Αναγέννηση Επανομής. Κομβικό ρόλο στην συγκεκριμένη μεταγραφή έπαιξε ο πλέον καινούριος τεχνικός διευθυντής της ομάδας Διαμαντής Βασίλης ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη δουλειά την τελευταία εβδομάδα. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αετού Βαρβάρας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ AET S ςεως adidas"

Share it