Search

Εθνικός: Δεν παραιτείται η διοίκηση – Καλούμε τους εκπροσώπους της πρωτοβουλίας σε συνάντηση

Με δελτίο Τύπου που απέστειλε το πρωί της Τρίτης, η διοίκηση του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης, η οποία είχε προχωρήσει σε ανάκληση του εγγράφου αποχώρησης της ομάδας από την Pre League όπως σας ενημέρωσε από την Δευτέρα το SportsAddict.gr, κάνει γνωστό μετά από απόφαση που λήφθηκε στο Δ.Σ. της Δευτέρας, ότι δεν θα παραιτηθεί όπως ζήτησαν οι παλαίμαχοι του Εθνικού.

Μάλιστα, απευθύνει κάλεσμα στους εκπροσώπους της πρωτοβουλίας των παλαίμαχων να συναντηθούν, με σκοπό “να συζητηθούν όλα τα ενδεχόμενα που αφορούν το μέλλον της ανδρικής ομάδας”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει τα εξής:

Η διευρυμένη διοίκηση του συλλόγου- Δ.Σ. και έφοροι- συνεδρίασε με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη των παλαιμάχων του βόλεϊ.

Μετα απο πολυωρη συζητηση και κατάθεση προτάσεων ομοφωνα αποφασίσαμε:

Δεν συντρέχει κάποιος λόγος παραίτησης του ΔΣ. Είχαμε σε πρωιμο χρονο παρουσιάσει τα σοβαρα οικονομικά προβληματα.

Επίσης η αποφαση για την αποσυρση της ομάδας από την την Pre League λήφθηκε οταν χάθηκε και η τελευταια ελπίδα χρηματοδότησης για την νέα χρονιά.

Δεν πηραμε την αποφαση ευκολα και δεν παραπλανήσαμε καποιον. Ηταν μια δυσκολη αποφαση αφου αντιλαμβανομαστε ολοι οτι λειτουργούμε εθελοντικα με κινητρο την αγαπη για τον Εθνικό μας.

Όμως μετα την πρωτοβουλια των παλαιμάχων , την οποία καλωσορίζουμε , εσταλει επιστολη στην ΕΟΠΕ για την ανάκληση της αποχώρησης και καλούμε τους εκπροσωπους της πρωτοβουλίας -σήμερα κιόλας- σε συνάντηση με την διοίκηση προκειμένου να συζητηθούν όλα τα ενδεχόμενα που αφορούν το μέλλον της ανδρικής ομάδος .

Όπως πάντα έτσι και τώρα τα 14 τμήματα του συλλόγου στέκονται αλληλέγγυα στο βόλλεϋ.

Share it