Search

Σημαντικός βαθμός στην Λάρισα με σκόρερ Τσαμούρη για Μακεδονικό που αποθέωσε τον μαχητή Χασάνογλου!

Με επιθετική αλληλοεξουδετέρωση εξελίχθηκε και με δυο γκολ από στατικές φάσεις κρίθηκε η ισόπαλη αναμέτρηση μεταξύ Μακεδονικού και ΑΕΛ (1-1), για την 5η αγωνιστική της Super League 2 στην AEL FC Arena.

Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με τρομερό βολέ του Ηλιάδη στο 50′, μετά από εκτέλεση κόρνερ κατά την οποία η μπάλα δεν απομακρύνθηκε οριστικά από την περιοχή, ενώ οι «πράσινοι» απάντησαν με εξίσου υπέροχο γυριστό σουτ του ξανθιώτη αμυντικού, Κώστα Τσαμούρη πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τσουκάνη στο 70′!

Το παιχνίδι είχε πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και μικροχτυπημάτων, με την ΑΕΛ ήδη να έχει χάσει τον Μαϊδανό και τον Ογκμπόε με διαφορετικά προβλήματα. Στο 76′, ο νεοεισελθών Φεϊζί Χασάνογλου τραυματίστηκε σε επιτυχημένη προσπάθεια τάκλιν, με αποτέλεσμα να ζητήσει λίγα δευτερόλεπτα μετά τις πρώτες βοήθειες με έντονο πρόβλημα θολής όρασης, πόνου και αιμορραγίας στην μύτη. Μετά από αρκετά λεπτά ιατρικής φροντίδας, ο Ξανθιώτης αμυντικός αντικαταστάθηκε, με τον Μελετίδη να αφήνει τον χώρο της μεσαίας γραμμής και να υπηρετεί ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Μάλιστα η ομάδα της Θεσσαλονίκης με ποστάρισμα της το βράδυ αποθέωσε τον “μαχητή” Ξανθιώτη αμυντικό και παράλληλα του ευχήθηκε περαστικά.

Περισσότερος χρόνος αγώνα ήταν διαθέσιμος στις καθυστερήσεις – δέκα λεπτών – όπου κυρίως η ΑΕΛ βρέθηκε κοντά σε δεύτερο γκολ. Αρχικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Νίνο έκανε ένα χλιαρό διαγώνιο σουτ που δεν προβλημάτισε τον στιβαρό Γουναρίδη, ο οποίος εξουδετέρωσε με σπουδαίες προσπάθειες τα επόμενα δύο σουτ του Οτορμίν, στο 97′ και στο 100′! Την ίδια ώρα, ο Μακεδονικός έψαξε την δική του στιγμή στο 93′, όταν ο Τσαμούρης εκτέλεσε έξω από την περιοχή με ωραίο φάλτσο και δύναμη, με τον Σουλούκου να αποκρούει με δυσκολία και να παραχωρεί κόρνερ.

Το τελικό 1-1 αφήνει περισσότερο δυσαρεστημένους μάλλον τους δύο αντιπάλους, που αναζητούσαν τρίποντο για να επανέλθουν σε τροχιά βαθμολογικής ανέλιξης μετά τις ισοπαλίες που πήραν στην προηγούμενη αγωνιστική.

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης (80′ Παπαγεωργίου Α.), Στάμου, Ηλιάδης, Μαϊδανός (53′ Παπαδόπουλος), Πλέγας, Αντράντα (80′ Νίνο), Μαυριάς, Πεντρόσο, Κοσονού (80′ Οτορμίν), Ογκμπόε (63′ Παπαγεωργίου Κ.)

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Γουναρίδης, Προβυδάκης (73′ Χασάνογλου, 81′ Σανγκινέτι), Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Τσουκάνης, Παναγιωτούδης, Λεωνιδόπουλος (31′ Μελετίδης), Χάσεκ, Ραμίρεζ (73′ Μπουλάτοβιτς), Ζαφειράκης, Μπιανκόνι (81′ Σιμόνι)

Share it