Search

Ο σπουδαίος Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς στην προπόνηση της ΑΕ Κομοτηνής!

Ο διεθνής FIVB instructor και προπονητής Εθνικών ομάδων στην Ασία Dragan Mihailovic μαζί με τον βοηθό του τον Εβρίτη Παλαίμαχο διεθνή παίκτη Πέτρο Πετρογλου, βρέθηκαν στην Κομοτηνή καλεσμένοι του προπονητή της ΑΕ Κομοτηνής Σταυρού Καβαρατζη και της διοίκησης της ομάδας.

Πραγματοποίησαν από κοινού προπόνηση υψηλού επιπέδου με την ομάδα και παρουσίασαν τις νέες τάσεις και τακτικές που επικρατούν στην προπόνηση του παγκόσμιου βόλεϊ.

Ρίγη συγκίνησης επικράτησαν και σείστηκε το γήπεδο όταν εμφανίστηκε στην προπόνηση ο τεράστιος Γιάννης Χασλαμαΐδης δηλώνοντας παρών στην φετινή πορεία της ομάδας.

Τόσο ο Μιχαήλοβιτς όσο και ο Πετρογλου μίλησαν με θερμά λόγια για την ποιότητα και την κατάρτηση των παίκτων και για το φετινό έμψυχο δυναμικό της Α.Ε.Κ.

Παίκτες, διοίκηση και προπονητής ευχαρίστησαν το προπονητικό κλιμάκιο και τον Γιάννη Χασλαμαΐδη και δεσμεύτηκαν άπαντες ότι θα επαναληφθεί η δραστηριότητα στα πλαίσια της FIVB και σε συνεργασία με τα τμήματα και ειδικότητες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου.

Share it