Search

Τέλος στο αήττητο του Ορέστη με βαριά ήττα στην Καβάλα

Την ήττα με 5-1 από τον ΑΟΚ στην Καβάλα γνώρισε ο Ορέστης Ορεστιάδας που ήταν αήττητος στα προηγούμενα 6 παιχνίδια που είχε δώσει. 

Οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν στον Ορέστη σε κανένα σημείο του ματς να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι θετικό από το ματς.

Με τα γρήγορα γκολ των Παπαδόπουλου στο 13′ και Γκέκα στο 15′ ο ΑΟ Καβάλας πήρε σημαντικό προβάδισμα το οποίο διεύρυνε στο 28′ με δεύτερο τέρμα του Γκέκα. Και τα τρία αυτά γκολ προήλθαν από αδράνεια και λάθη της άμυνας του Ορέστη. Στο 32′ ο Ανδρεάδης με σουτ μετά από κάθετη πάσα του Σταματόπουλου μείωσε σε 3-1.

Στο β’ μέρος δεν άλλαξαν πολλά. Ο Παπαδόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1 στο 61′ και ο Γιαγτζίδης στο 73′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 29 Οκτωβρίου όταν και ο Ορέστης θα υποδεχθεί την Βέροια στις 15:00.

Συνθέσεις:

ΑΟ Καβάλας (Καβακάς): Αστράς, Καζαντζίδης (72′ Γιαγτζίδης), Δημητριάδης, Περδίκης (59′ Μπιμπισίδης), Σμίλτος (66′ Δερμιτζάκης Α., Γκέντογλου, Γερονικολός (74′ Σαλπιγγίδης), Τζελίδης, Γκέκας (66′ Δερμιτζάκης Π.), Παπαδόπουλος Β., Αλτιντζής.

Ορέστης Ορεστιάδας (Ουσταμπασίδης): Καλιαμπάκας, Λιάνας (46′ Σπυρόπουλος), Πεταλωτής (64′ Λογαράς), Γκιντίδης, Κουρτελέσης, Σταματόπουλος, Θεμελής (46′ Ασπιώτης), Ανδρεάδης, Οτέμπερης (79′ Φρέντερικ), Παναγιωτόπουλος, Τηλέγραφος

Photo Credits: Τάσος Πατσίδης – proininews.gr

 

Share it