Search

Πρώτη εκτός έδρας ήττα στο Παραλίμνιο Σερρών για τον Άρη Αβάτου!

Την πρώτη του εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη ο Άρης Αβάτου που έχασε με 3-0 στο Παραλίμνιο Σερρών από τον Απόλλωνα

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους “κιτρινόμαυρους” να διατηρούν με σχετική ευκολία το μηδέν στα μετόπισθεν προσπαθώντας με κάποιες στημένες μπάλες από την δική τους πλευρά να απειλήσουν.

Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και αιφνιδίασαν ανοίγοντας το σκορ με τον Τζαμπέγια στο 58′. Στο 63′ ο Θεσσαλονικιός ρέφερι έδειξε πέναλτι για χέρι εντός περιοχής, απόφαση που προκάλεσε την αντίδραση των ιθυνόντων του Άρη, την παράβαση ανέλαβε ο Κατσαμάγκας που ευστόχησε για το 2-0.

Μετά και το δεύτερο γκολ οι ελπίδες της Ξανθιώτικης ομάδας μειώθηκαν αισθητά με τις προσπάθειες για μείωση να είναι άκαρπες. Μάλιστα στο 83′ οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα εκ νέου με τον Κατσαμάγκα για το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στους 11 βαθμούς έμεινε ο Άρης Αβάτου που πλέον στρέφει την προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Νίκη Ευκαρπίας(29/10). Η ομάδα του Απόλλωνα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα φτάνοντας τους 10 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εκτός έδρας με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Τζίκας με βοηθούς τους Τσακιρόπουλο και Κλεισιάρη της ΕΠΣ Μακεδονίας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Γ. Γκιόκας): Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσίδης (85′ Νομικός), Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσιμίκας, Τζαμπέγια (85′ Τσιάτρης), Καριοφύλλης (70′ Ταράσης), Πέτρου, Ελέζι, Γιαννόπουλος (60′ Κατσαμάγκας).

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Παπαχρήστου (46′ Αραμπατζής 82′ Καραμανίδης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Τσαπάρης (70′ Θεοδωρόπουλος), Σαμπανίδης, Αναγνωστόπουλος (89′ Κουτσός), Κοντογιαννίδης (46′ Φούντας), Θεολόγου.

Share it