Search

Κακουλίδης στους Αγίους Θεοδώρους, Μπαλάφας στον Ίασμο – Δεν κατεβαίνουν στην πρεμιέρα οι Ασώματοι – Οι διαιτητές στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης

Ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Θράκης οι διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στην 3η αγωνιστική της Α’ και στην πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας.

O Χρήστος Κακουλίδης ορίστηκε διαιτητής του σημαντικότερου αγώνα της Α’ κατηγορίας, ανάμεσα σε Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων και Ελπίδα Σαπών, ενώ ο Αχιλλέας Μπαλάφας θα διευθύνει το μεγάλο ματς στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής.

Αξίζει να σημειωθεί ο αγώνας του Πόντου Θρυλορίου με τις Ελπίδες Κομοτηνής θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κάλχα, ο Ορφέας Στρύμης θα χρησιμοποιήσει ως έδρα και πάλι το γήπεδο του Κοσμίου, ενώ Αναγέννηση Παγουρίων θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Ενωσιακό γήπεδο.

Το ίδιο γήπεδο θα φιλοξενήσει την πρεμιέρα του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων Β’, ενώ το Ατσάλι Αρχοντικών θα αγωνιστεί αρχικά στα γειτονικά Αμάραντα.

Παράλληλα ο αγώνας της Ένωσης Ασωμάτων με τον Πανθρακικό Β’ δεν ορίστηκε, καθώς η Ένωση ενημέρωσε εγγράφως την διοργανώτρια αρχή πως αδυνατεί να αγωνιστεί στην πρεμιέρα, λόγω του μικρού ρόστερ που διαθέτει. Ως εκ τούτου ο αγώνας κατοχυρώνεται με 0-3 υπέρ του Πανθρακικού Β’, από τους Ασώματους αφαιρούνται 5 βαθμοί από το τρέχον και το επόμενο Πρωτάθλημα, ενώ θα τους επιβληθεί και πρόστιμο μεταξύ 50 και 500 €.

Να τονιστεί πως δεν πρόκειται για αποχώρηση από το Πρωτάθλημα, τουλάχιστον προς το παρόν, αλλά με την μεταγραφική περίοδο να λήγει την Τρίτη 24 Οκτωβρίου, ο χρόνος που απομένει είναι ελάχιστος για την Ένωση, προκειμένου να παρουσιαστεί πλήρης στο φετινό Πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι ορισμοί του Σαββατοκύριακου:

 

Α’ ΕΠΣ Θράκης – 3η Αγωνιστική (21/10 16:00)

Γήπεδο Αγίων Θεοδώρων: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων-Ελπίδα Σαπών (Κακουλίδης, Δημητριάδης, Γρηγορούδης)

Γήπεδο Νέου Σιδηροχωρίου: Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Κομψάτος Πολυάνθου (Χαμαλίδης, Καρακασίδης, Σόφτας)

Γήπεδο Κάλχα: Πόντος Θρυλορίου-Ελπίδες Κομοτηνής (Δροσίνης, Κελεσίδης, Τανανάκη)

Γήπεδο Κοσμίου: Ορφέας Στρύμης-Αετός Μίσχου (Παναγιωτίδης, Τζιώτζιος, Κυρίτσης)

Γήπεδο Ρ/Σ ΕΠΣ: Αναγέννηση Παγουρίων-Πόντος Κομοτηνής (Μπαλάφας, Χαρίτσης, Κορναράκη)

Γήπεδο Αμαράντων: Δύναμη Αμαράντων-ΠΑΟ Κοσμίου (Τομαράς, Γκιόσης, Βαρζακάνος)

Ρεπό: Δόξα Γρατινής

 

Β’ ΕΠΣ Θράκης – 1η Αγωνιστική (22/10 16:00)

Γήπεδο Ιάσμου: Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου-ΠΑΟΚ Κομοτηνής (Μπαλάφας, Σόφτας, Παπαδοπούλου)

Γήπεδο Αμαράντων: Ατσάλι Αρχοντικών-Νέα Καλλίστη (Χαμαλίδης, Κελεσίδης, Καρυδόπουλος)

Γήπεδο Κάλχα: Αλανότοπος-Δόξα Υφαντών (Χαρίτσης, Δροσίνης, Κέκου)

Ένωση Ασωμάτων-Πανθρακικός Β’ 0-3 α.α.

Γήπεδο Ρ/Σ ΕΠΣ: Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων Β’-Μύστακας (Γρηγορούδης, Γκιόσης, Παπαδόπουλος)

Share it