Search

Ντεμπούτο με την Κ15 του Παναθηναϊκού με γκολ και ασίστ για τον Δελήμπεη!

Εκπληκτικό ήταν το ντεμπούτο του Εβρίτη Λάμπρου Δελήμπεη με την Κ15 του Παναθηναϊκού στην Super League, καθώς στο πρώτο του επίσημο ματς με τη νέα του ομάδα σημείωσε ένα γκολ και είχε και μία ασίστ!

Καταπληκτικό ήταν το ξεκίνημα της Κ15 του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα της Super League. Οι Πράσινοι του Βασίλη Παπαδάκη ήταν σαρωτικοί στην πρεμιέρα επικρατώντας με 6-1 της Παναχαϊκής στην Πάτρα.

Το Τριφύλλι άνοιξε το σκορ στο 24′ με σουτ του Παπακώστα απ’ το ύψος της μεγάλης περιοχής, ενώ το 0-2 διαμορφώθηκε στο 27′ με τον Τουνουσίδη έπειτα από παράλληλη πάσα του Εβρίτη Λάμπρου Δελήμπεη. Στο 55′ η Παναχαϊκή μείωσε με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά μόλις δύο λεπτά αργότερα (57′) και πάλι ο Δελήμπεης που πήρε φέτος μεταγραφή στους πράσινους από τον ΠΑΟΚ Οινόης Ορεστιάδας, δεν αστόχησε στο τετ α τετ «γράφοντας» το 1-3.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πιέζει και κατόρθωσε να σκοράρει για τέταρτη φορά στο ματς με τον Τουνουσίδη στο 60′ (1-4). Ο Νταμπίζας στο 70′ -μετά από πολύ ωραία συνεργασία με τον Δανιηλίδη- πέτυχε το 1-5, ενώ στο 80′ ο Λιούτας διαμόρφωσε το τελικό 1-6.

Παναχαϊκή: Καζακόπουλος, Λινάρδος, Βιανέλλο, Ανδρικόπουλος, Χριστοδουλόπουλος, Τσαλπατούρος, Ναλμπάντης, Γασπαρινάτος, Πιστικός, Ασπρουδής, Παπακωνσταντίνου.

Παναθηναϊκός: Γείτονας, Γκαρτζωνίκας (50′ Λαζαρίδης), Γκρέμπι, Σέμος, Λάβδας, Καρό (60′ Λιούτας), Καραγκούνης (50′ Μπινιάρης), Παπακώστας, Παπαχαραλάμπους, Τουνουσίδης (60′ Νταμπίζας), Δελημπέης (60′ Δανιηλίδης).

Share it