Search

Πανθρακικός σε Αντωνιάδη: “Είμαστε σίγουροι πως θα γυρίσεις δυνατός”

Μπορεί ο Πανθρακικός να πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 2-ο απέναντι σε έναν δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο όπως ο Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας, ωστόσο ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Αντωνιάδη.

Ο Κομοτηναίος ποδοσφαιριστής σε μια διεκδίκηση στο 27ο λεπτό, δέχθηκε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα από αντίπαλό του, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο. Ο μπακ-χαφ των πρασίνων μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής, όπου του τοποθετήθηκε νάρθηκας, με τον πολύ σοβαρό τραυματισμό να τον αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ήδη πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να ευχηθούν στον Βασίλη Αντωνιάδη ταχεία ανάρρωση, με την οικογένεια του Πανθρακικού να στέκεται σύσσωμη στο πλευρό του, αναφέροντας στην ανακοίνωσή της:

“Σύσσωμη η οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζει τις ευχές της στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Βασίλη Αντωνιάδη για ταχεία ανάρρωση από τον σοβαρό τραυματισμό του, στο πλαίσιο της χτεσινής αναμέτρησης με τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας.

Είμαστε σίγουροι πως ο Βασίλης θα γυρίσει δυνατός και θα συνεχίσει να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας!”
Το SA εύχεται με τη σειρά του στον Βασίλη Αντωνιάδη, ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Share it