Search

Με πρωταγωνιστή τον Ορφανίδη η εντυπωσιακή πρόκριση του Ηρακλή Ζυγού στους “8” του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης!

Με τον Λάζαρο Ορφανίδη να πραγματοποιεί ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση ο Ηρακλής Ζυγού πέτυχε νίκη με  επί του ΑΠΟΞ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Στον αγώνα που έγινε στα Πηγάδια ο Μπαλάσης μόλις στο 15′ έβαλε μπροστά στο σκορ τον Ηρακλή με την αντίδραση του ΑΠΟΞ να είναι άμεση και στο 27′ με σκόρερ τον Απόστολο Καραγκιοζίδη ήρθε η ισοφάριση.

Στο 28′ ο Στέλιος Κωφίδης κέρδισε πέναλτι, με τον Ορφανίδη να εκτελεί όμως ο Σανικιώτης έκανε μεγάλη επέμβαση κρατώντας το 1-1. Στο 38′ όμως ο Λάζαρος Ορφανίδης πήρε “ρεβάνς” και σκόραρε για το 2-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Άγγελου Χασιώτη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς με τον Λάζαρο Ορφανίδη με δύο γρήγορα γκολ στο 53′ και το 55′ “καθάρισε” το ματς ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-1, πριν έρθει στο 58′ ο Στέλιος Κωφίδης για να σκοράρει διαμορφώνοντας το 5-1 που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα παρά τις εκατέρωθεν ευκαιρίες.

Μάλιστα το μεγάλο σκορ έδωσε την ευκαιρία στον προπονητή του Ηρακλή να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε νεαρούς παίκτες που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου. Πλέον στον Ηρακλή στρέφουν την προσοχή τους στο σημαντικό ματς που έρχεται το Σάββατο 21 Οκτωβρίου τον Παύλο Μελά Κουτσού στο γήπεδο των Πηγαδίων, ενώ ο ΑΠΟΞ θα υποδεχθεί την ίδια μέρα την Ελπίδα Γενισέας

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Στράτο Σαββόγλου και Δημήτρη Παπαδόπουλο

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ(Αγγ. Χασιώτης): Κουρτίδης, Τενεκές(65′ Καρβουνίδης), Ιγνατιάδης, Ψαρόπουλος(73′ Κουρτίδης Χ.), Μπαλάσης, Μπογιατζόπουλος Α., Δρόσος Ε., Βαλαβάνης(56′ Ισκέλης), Ορφανίδης(65′ Καπζά), Μπογιατζόπουλος Γ.(56′ Δρόσος Γ.), Κωφίδης Στ.

ΑΠΟΞ(Λ. Πετρίδης): Σανικιώτης, Καραγκιουλμέζης, Καραπαντζίδης, Δουγανικιώτης, Καραμπατζάκης(60′ Παπανίκας), Τζιρίδης, Ξενίδης(60′ Πασχαλίδης), Παπαϊωάννου(80′ Παρασκευάς), Κοτζαγκιόζης, Σαρηγιαννίδης(60′ Μωυσιάδης), Καραγκιοζίδης Α.,

60 7,10,21 – 14, 17, 12,  80 8-19

Share it