Search

Pre Game: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 6 αγωνιστική στην Γ’ Εθνική!

Στην Γ’ Εθνική στρέφονται σήμερα τα βλέμματα καθώς σήμερα Σάββατο, με το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την 6η στροφή.

Όλες οι αναμετρήσεις του 1ου ομίλου ξεκινούν στις 16:00 και για την εξέλιξη τους θα ενημερώνεστε live από το SportsAddict.gr.

Αναφορικά με τις ομάδες της Θράκης, ξεχωρίζει το ξανθιώτικο ντέρμπι μεταξύ του Άρη Αβάτου και του Άρη Πετεινού που θα γίνει στο γήπεδο της Φελώνης σε ένα πολύ σημαντικό ματς και για τους δύο συλλόγους. Στην Κομοτηνή ο Πανθρακικός με νέο προπονητή(δείτε ΕΔΩ) υποδέχεται τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας αναζητώντας την πρώτη του εντός έδρας νίκη για φέτος. Ενώ στην Ορεστιάδα ο αήττητος Ορέστης έχει μπροστά του ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με τον επίσης αήττητο Νέστο Χρυσούπολης

Previous slide
Next slide

Στα υπόλοιπα ματς δυνατά παιχνίδια έχουν οι δύο πρωτοπόροι, με την Καβάλα να δοκιμάζεται στην Χαλκιδική με Χανιώτη ενώ ο Θερμαϊκός υποδέχεται στην Θέρη τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Στο Κιλκίς η Κρηστώνη ψάχνει την πρώτη της νίκη έχοντας όμως δύσκολο έργο απέναντι στην Δόξα Δράμας ενώ δύο “εξάποντης” σημασίας ματς θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη με το Αγγελοχώρι να υποδέχεται τον Αετό Βαρβάρας ενώ στην Επανομή η Αναγέννηση υποδέχεται την Αγία Μαρίνα. Τέλος στην Βέροια η ομώνυμη ομάδα ψάχνει ακόμα ένα αποτέλεσμα ψυχολογίας υποδέχεται την δυσκολοκατάβλητη ομάδα της Νίκης Ευκαρπίας.

Οι διαιτητές των αναμετρήσεων με ένα κλικ ΕΔΩ.

Share it