Search

Σπουδαίο τρίποντο για τον Ορέστη απέναντι στο Νέστο Χρυσούπολης!

Αήττητος για 5ο ματς έμεινε ο Ορέστης Ορεστιάδας που επικράτησε 2-0 εντός έδρας του Νέστου Χρυσούπολης.

Αυτή ήταν η 3η νίκη για τους Εβρίτες σε 5 παιχνίδια (έχουν και 2 ισοπαλίες) και πλέον ισοβαθμούν στην 5η θέση με Άβατο και Αγγελοχώρι, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο.

Για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη μπήκε με όρεξη από την αρχή και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 33′ χάρη σε όμορφο σουτ του Ανδρεάδη που κατέληξε στο παραθυράκι της αντίπαλης εστίας.

Με την έναρξη του β’ μέρους οι Θρακιώτες έψαξαν ένα γρήγορο γκολ και τα κατάφεραν. Ο Ανδρεάδης αυτή τη φορά έγινε δημιουργός, βρήκε ωραία τον Πασχαλίδη και αυτός με προβολή διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Επόμενο ματς για τον Ορέστη την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου στις 16:00, απέναντι στον Ποσειδώνα Ν. Μηχανιώνας, στο εξ αναβολής της 4ης αγωνιστικής.

Συνθέσεις:

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Λογαράς, Πεταλωτής, Λιάνας, Τσιεγγελίδης, Θεμελής (90′ Ασπιώτης), Σταματόπουλος, Λαζαρίδης, Πασχαλίδης (90+2 Σπυρόπουλος), Ανδρεάδης, Οτέμπερης (90+2 Παναγιωτόπουλος).

Νέστος Χρυσούπολης (Νίκος Κεχαγιάς): Μούτσα, Μπατσαράς, Σιδηρόπουλος, Κασμερίδης, Τορομανίδης, Τανζού, Γκατσολάρι, Σέα, Κούκολης, Ράνος, Οκάν.

Share it