Search

Ντεμπούτο Αμανατίδη στον Πανθρακικό με νίκη κόντρα στον Ποσειδώνα

Ιδανικά ξεκίνησε την παρουσία του στην τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού ο Γιώργος Αμανατίδης, ο οποίος είδε τους παίκτες του να επικρατούν με 2-0 του “παλιού του γνωστού”, Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας.

Οι πράσινοι οι οποίοι επιθυμούν να χτίσουν ένα σερί προκειμένου να μείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά τις δύο εντός έδρας γκέλες και την αφαίρεση ενός βαθμού, είδαν την τύχη και τον ρέφερι, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, να τους γυρίζουν την πλάτη.

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Αυτό καθώς ο Βασίλης Αντωνιάδης, έπειτα από ένα δυνατό μαρκάρισμα, χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο, σε μια φάση στην οποία ο Δραμινός ρέφερι υπέδειξε την κίτρινη κάρτα.

Οι Κομοτηναίοι συνήλθαν από το σοκ και στο 59ο λεπτό κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Παυλίδη, ο οποίος πανηγύρισε έντονα το τέρμα που πέτυχε, έχοντας αντικαταστήσει στο 31′ τον τραυματία Αντωνιάδη. Το τελικό 2-0 έμελε να διαμορφώσει στο 72′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο…συνήθης ύποπτος Χρήστος Βάσκος.

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που παίζουν αμερικανικό ποδόσφαιρο, άτομα που παίζουν ποδόσφαιρο και κείμενο

Την ερχόμενη Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, ο Πανθρακικός θα ταξιδέψει στη Δράμα, για να αντιμετωπίσει την Δόξα, σε ένα μεγάλο ντέρμπυ που πάντα ξυπνά μνήμες, του ένδοξου παρελθόντος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκαϊτατζής, με βοηθούς τους Χατζηνάκο και Παυλίδη, από την ΕΠΣ Δράμας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός (Γιώργος Αμανατίδης): Παϊτέρης, Καλογρανάς, Λαρέα, Βελή Μεμέτ Χακάν, Κωσταρέλης, Σίλβα, Γιαννακιτσίδης, Πεχλιβανόπουλος, Αντωνιάδης, Βάσκος, Γκουτσίδης.

Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας (Σωκράτης Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Γιαννούσης, Νικολαΐδης, Λαγόντζος, Βασιλείου, Κωστίκος, Τσαπακίδης, Σαλιάρης, Κιζύλης, Τεμερτζόγλου, Μαρμαρίδης.

*Photo Credits: Πανθρακικός fb, Ποσειδώνας Νέας Μηχανιώνας fb

Share it