Search

Ανανέωσε το συμβόλαιο του και προωθήθηκε στην Β’ ομάδα του Ολυμπιακού ο Μιχάλης Πατήρας!

Τους παίκτες που υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά και αυτούς που προωθήθηκαν στην Β’ ομάδα του Ολυμπιακού, που αγωνίζεται στην Super League 2, υπογράφοντας ανανέωση των συμβολαίων τους έκαναν γνωστό οι “ερυθρόλευκοι”

Ανάμεσα στους παίκτες που υπέγραψαν ανανέωση συμβολαίου και προωθήθηκε στην Β’ ομάδα του Ολυμπιακού είναι και ο Θασίτης μεσοεπιθετικός, Μιχάλης Πατήρας που αναδείχτηκε από την Ακαδημία του ΑΟ Ξάνθη και τον Οκτώβριο του 2020 πήρε μεταγραφή από τους ξανθιώτες στην Κ17 του Ολυμπιακού. Πέρα από την Κ15 & Κ17 του ΑΟΞ ο Πατήρας έχει φορέσει την φανέλα και των Ακαδημιών Καβάλας και ΠΑΟΚ. Φέτος είναι η πρώτη του σεζόν στον Ολυμπιακό Κ23 και την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League Κ19 με τους Νέους της ομάδας.

Η ανακοίνωση των “ερυθρόλευκων” αναφέρει:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίων και τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας Κ23, η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Νέα μεταγραφή για την ομάδα για τη σεζόν 2023-24, αποτελεί ο Ραφαήλ Σγουρός ο οποίος αποκτήθηκε από τον Άρη. Παράλληλα, τα συμβόλαιά τους ανανέωσαν με την ΠΑΕ Ολυμπιακός οι Δημήτρης Στουρνάρας, Απόστολος Αποστολόπουλος, Βαγγέλης Κεραμίδας, Τάσος Σαπουντζής, Μιχάλης Πατήρας, Χρήστος Μουζακίτης, Αντώνης Παπακανέλλος και Ανέστης Βλαχομήτρος.

Επίσης, επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο Δημήτρης Ρέτσος.

Share it