Search

Με πάνω απο 2 χιλιάδες ψήφους η πρωτιά του Τσέπελη, μάχη την δεύτερη Κυριακή με Κοντό για τον Δήμο Ξάνθης!

¨Ραντεβού¨ την επόμενη Κυριακή δίνουν ο νυν Δήμαρχος, Μανώλης Τσέπελης και ο “πρωτάρης” Στράτος Κοντός καθώς αυτοί είναι οι δύο πρώτοι μετά την Κυριακή.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης με εντυπωσιακό αριθμό ψήφων, πολύ ανώτερος από τις προηγούμενες εκλογές και στην Α’ και στην Β’ Κυριακή, παίρνοντας την ψήφο 9,799 ανθρώπων έναντι 7,525 του πρωτάρη για την Δημαρχία Στράτου Κοντού, έχοντας όμως ξεκάθαρα πίσω του την στήριξη του πατέρα του και πρώην Βουλευτή & Υπουργού της Ν.Δ., Αλέκου.

Εκτός μάχης για τον Δήμο έμεινε η συνεργασία των “Μπροστά” με ηγέτη τον Σάββα Μελισσόπουλο που με 6,562 ψήφους  με 25,16 έμεινε τρίτος ενώ πολύ μακριά από τα προηγούμενα ποσοστά του αλλά με παρουσία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο βγήκε τέταρτος με 5,41% ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος.

Για τον Μανώλη Τσέπελη πρώτοι σε σταυρούς με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα είναι οι Σουά Μπεκήρ Ογλού(1,102), Μανώλης Φανουράκης(975), Στέφανος Ιγιαννίδης(862), Λεβέντ Καρά Οσμάν(817) και Ηλίας Ασκαρίδης(812). Ενώ για τον Στράτο Κοντό πρώτοι σε ψήφους είναι οι Σιαμπάν Μπαντάκ(867), Θωμάς Ηλιάδης(644), Ιωάννης Ζερενίδης(644). Ελισάβετ Παυλίδη(600) και από 574 ψήφους είναι οι Αναστάσιος Ταρενίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος

Share it