Search

Γνώστης της Γ’ Εθνικής ο αντικαταστάτης Αποστολίδη στον Πανθρακικό – Λεπτομέρειες μέχρι την ανακοίνωσή του

Στην τελική ευθεία μπήκε το θέμα του νέου προπονητή του Πανθρακικού, σύμφωνα με πληροφορίες του SA.

Οι πράσινοι, οι οποίοι μετά την παραίτηση του Ξανθιώτη κόουτς Γιάννη Αποστολίδη, πορεύθηκαν στα τελευταία ματς με υπηρεσιακό προπονητή τον Στέλιο Ηλιόπουλο, έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας στην Κομοτηνή και στόχος είναι να αγωνιστούν με τον νέο τους τεχνικό στην άκρη του πάγκου.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο γνώστη της κατηγορίας, με καταγωγή από πόλη της Περιφέρειάς μας και πλούσιο ποδοσφαιρικό και μετέπειτα πρπονητικό παλμαρέ. Μάλιστα με την τελευταία του εντός των συνόρων ομάδα, καθώς εδώ και μερικούς μήνες συνεχίζει την καριέρα του στο εξωτερικό, πανηγύρισε πολύ σημαντικές και σπουδαίες επιτυχίες, τόσο σε Πρωτάθλημα όσο και σε…Κύπελλο!

Μερικές λεπτομέρειες φαίνεται να απομένουν, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του SA, προκειμένου ο εν λόγω προπονητής να επαναπατριστεί και να αναλάβει επίσημα την τεχνική ηγεσία του Πανθρακικού, με την συμφωνία, εφόσον ολοκληρωθεί, να κλείνει ένα μεγάλο κενό που έχει δημιουργηθεί εδώ και μερικές εβδομάδες στην ομάδα της Κομοτηνής, προκειμένου αυτή να επιστρέψει σε πλήρως κανονικούς ρυθμούς και να συνεχίσει να μάχεται για τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Share it