Search

Οι 6+3 μεταγραφικές κινήσεις της Αναγέννησης Παγουρίων

Έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο φετινό Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Θράκης δείχνει η Αναγέννηση Παγουρίων.

Η Αναγέννηση, που θα έχει στον πάγκο της και φέτος τον Γιώργο Μυστρίδη, ενισχύθηκε σημαντικά το καλοκαίρι, αποκτώντας ποδοσφαιριστές τόσο έμπειρους, αλλά και ανερχόμενους, με παραστάσεις όχι μόνο από το τοπικό Πρωτάθλημα αλλά και από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα πέραν της απόκτησης του δίδυμου Λειβαδιώτη-Τσώλα από τον Πανθρακικό και του Τζελέπη από τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, τα Παγουρία ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με 6 ακόμα ποδοσφαιριστές.

Πέτρος Βιόπουλος, με παραστάσεις από το εξωτερικό, τη Γ’ Εθνική και ομάδες που πάντα πρωταγωνιστούν στο τοπικό Πρωτάθλημα, Μάκης Μουτζούρης, με σημαντικό βιογραφικό στη Γ’ Εθνική, Ανέστης Ντεμιρτσίδης, που έχει αγωνιστεί σχεδόν..παντού στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, Στάθης Ανδρεάδης, Γιώργος Γκέκας και Χάρης Βασιλείου, έρχονται να προστεθούν στους ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν από πέρυσι και να συνθέσουν ένα σύνολο, που σίγουρα θα αποσπάσει θετικά σχόλιο κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

“Η Αναγέννηση Παγουρίων, ανακοινώνει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Πέτρο Βιόπουλο.

Πρόκειται για 29χρονο (09/07/1994) Ελλαδίτη μεσοεπιθετικό.

Ο Βίος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις φημισμένες τότε ακαδημίες Γκουτσίδη Ουζουνίδη στην Μεσσούνη αγωνίστηκε με την Κέρκυρα στην Α’ Εθνική και ακολούθησαν οι Έβρος Σουφλίου (Γ’ Εθνική), Δόξα Προσκυνητών, FSV Ντούισμπουργκ, Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου, ξανά οι Προσκυνητές (Γ’ Εθνική), ξανα ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ και ο Πανθρακικός.

Ευχόμαστε στο Βίο καλή αρχή με πολλές επιτυχίες με το σήμα της αναγέννησης παγουριών στο στήθος.”

“Η Αναγέννηση Παγουρίων, ανακοινώνει την συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Στάθη Ανδρεάδη.

Ο Στάθης έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν με την φανέλα της Αναγέννησης παγουριών, έχοντας κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και πολλά γκόλ.

Ευχόμαστε στο Στάθη καλή αρχή με πολλές επιτυχίες με το σήμα της αναγέννησης παγουριών στο στήθος.”

“Η διοίκηση της αναγέννησης παγουριων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον πολύπειρο και υψηλών παραστάσεων 35 χρονο ποδοσφαιριστη Μάκη Μουτζούρη. Μια ακόμα μεταγραφική κίνηση που ανεβάζει το επίπεδο της ομάδα μας. Ο Μάκης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον -Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Γ’ εθνική
-ΠΑΕ αιολικός Γ’ εθνική
-Απόλλων Καλαμαριάς Γ’ Εθνική
-Απόλλων Αρναίας ‘Α Χαλκιδικής
-ΠΟ.ξηροκρηνης ‘Α Θεσσαλονίκης, με τελευταίο του σταθμό την περσινή χρονιά τον Πόντο Θρυλοριου. Αγωνίζεται με άνεση και στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής,πράγμα που τον καθιστά ένα πολύτιμο γρανάζι στα χέρια του Γιώργου μιστριδη.”

“Η διοίκηση της Αναγέννησης Παγουριων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωση την έναρξη της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο 19χρονο ποδοσφαιριστή ΓΚΕΚΑ Γεώργιο. Μια ακόμα μεταγραφική κίνηση που ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας μας. Ο ΓΚΕΚΑΣ στο παρελθόν αγωνιζόταν στην αθλητική Ένωση Χαλανδρίου, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε την μισή σεζόν στους Προσκυνητές κ στο Ατσάλι Αρχοντικών. Αγωνίζεται με άνεση κ στα δύο άκρα της επιθετικής γραμμής είναι πολύ γρήγορος με την μπάλα κ έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα. Γιωργο σου ευχόμαστε μια επιτυχημενη σεζόν με υγεία !!! Καλώς ήρθες στην οικογένειά μας!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΣΑΛΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΩΝ ΚΕΜΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ!!!”

“Η διοίκηση της Αναγέννησης Παγουριων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Χάρη Βασιλείου.Ο 22 χρονος Κύπριος μεσοεπιθετικός αγωνίζεται και στα δυο ακρα της επιθεσης το ενώ μπορεί να προσφέρει με την ίδια άνεση και στην” αιχμή του Δορατος” Μετά από πολλες προτάσεις που δεχτηκε έδειξε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην ομάδας υπό τις οδηγίες του προπονητή μας Μυστριδη Γιωργου. Χάρη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και σου εύχομαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς!!! Επίσης θα θελαμε να ξανά ευχαριστήσουμε τον ΠΡΟΕΔΡΟ του ΑΤΣΑΛΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΩΝ ΚΕΜΑΛ για την άριστη συνεργασία μας και την παραχώρηση του παικτη.”

“Η διοίκηση της αναγέννησης παγουριων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Ανέστη Ντεμιρτσιδη, του 34χρονου ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε: Ξυλαγανή,Ελπίδα Σαπών, Σιδηροχώρι, Γρατινή,Ίασμο, Κόσμιο, Πόντο Θρυλοριου. Με την “ηρεμία” που τον διακρίνει είμαστε σίγουροι πως θα δώσει αρκετές λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής και στον προπονητή της ομάδας μας Γιώργο μυστριδη.
ΑΝΕΣΤΗ σε καλωσορίζουμε στην “οικογένεια” μας και σου ευχόμαστε μια χρονιά με υγεία και γεμάτη επιτυχίες!!!”

Share it