Search

Pre Game: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την 5 αγωνιστική στην Γ’ Εθνική!

Στην Γ’ Εθνική στρέφονται σήμερα τα βλέμματα καθώς σήμερα Σάββατο, με το πρωτάθλημα συνεχίζεται με την 5η στροφή.

Όλες οι αναμετρήσεις του 1ου ομίλου ξεκινούν στις 16:00 και για την εξέλιξη τους θα ενημερώνεστε live από το SportsAddict.gr.

Αναφορικά με τις ομάδες της Θράκης η μόνη ομάδα που παίζει εντός είναι ο Άρης Πετεινού που θα υποδεχθεί στην Γενισέα τον πρωτοπόρο και αήττητο Θερμαϊκό Θέρμης με τους ξανθιώτες μετά την πρώτη εκτός έδρας νίκη να αναζητούν και την πρώτη εντός. Στην Ημαθία ταξιδεύει ο Πανθρακικός ξανά με υπηρεσιακό με μόνο στόχο το διπλό κόντρα στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας για να μπορέσει η ομάδα να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις, ενώ επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα θέλει και ο Άρης Αβάτου που ταξιδεύει στην Χαλκιδική για να αντιμετωπίσει τον Αετό Βαρβάρας που είναι δυνατός στην έδρα του. Τέλος μεγάλο ματς έχει μπροστά του ο Ορέστης Ορεστιάδας που θα παίξει στην Δράμα κόντρα στην Δόξα.

Previous slide
Next slide

Στα υπόλοιπα ματς μεγάλο παιχνίδι θα γίνει στην Χρυσούπολη εκεί οπού ο Νέστος υποδέχεται τον Χανιώτη, στο πρώτο του ματς στο “Ανθή Καραγιάννη” ο ΑΟΚ θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί κόντρα στην δυσκολοκατάβλητη Νίκη Ευκαρπίας που προέρχεται από δύο συνεχόμενα 0-0(με Νέστο και Δόξα). Στο Παραλίμνιο ο Απόλλωνας θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Βέροια όπως και ο Ποσειδώνας που υποδέχεται στη Μηχανιώνα τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης. Τέλος αμφίρροπο αναμένεται το τοπικό ντέρμπι της Αναγέννησης με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου στην Επανομή

Οι διαιτητές των αναμετρήσεων με ένα κλικ ΕΔΩ.

Share it