Search

Photos: Μαχητικός Άρης Πετεινού γνώρισε ήττα από τον κυνικό και απόλυτα ουσιαστικό Θερμαϊκό Θέρμης!

Για ακόμα ένα ματς ο Θερμαϊκός Θέρμης απέδειξε πως φέτος πέρα από ποιότητα διαθέτει και ικανότητα στο να κερδίζει τα ματς χωρίς να εντυπωσιάζει και αυτό κατάφερε και στην Γενισέα επικρατώντας με 2-0 του Άρη Πετεινού έχοντας την απόλυτη ουσία απέναντι στους “κιτρινόμαυρους” που πάλεψαν για τους πρώτους τους βαθμούς εντός έδρας.

Η ομάδα της Θέρμης μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 11′ κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ όταν o Γκαργκαλατζίδης βρέθηκε σε θέση βολής και σκόραρε για τρίτο ματς φέτος δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τον πρώην επιθετικό του ΑΟΞ μάλιστα να σκοράρει και στο 15′ όμως το γκολ του ακυρώθηκε καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.

Μετά το γκολ η ομάδα του Τάσου Νεοφυτίδη έψαξε την αντίδραση είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 21′ με το φοβερό σουτ του Σιδηρόπουλο να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Μάντζαρης, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν την κατοχή να πιέζουν αλλά να μην βρίσκουν εύκολα διαδρόμους προς την εστία του Θερμαϊκού με το 0-1 μοιραία να μένει μέχρι την ανάπαυλα

Στην επανάληψη οι “κιτρινόμαυροι” έψαχναν την ισοφάριση παίρνοντας την κατοχή της μπάλας θέλοντας να πιέσουν για το γκολ όμως οι “πράσινοι” ήταν άκρως επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις, και μάλιστα σε μια εξ’ αυτών στο 68′ κέρδισαν πέναλτι με τον Γκαργκαλατζίδη που το εκτέλεσε ο ίδιος χωρίς όμως να βρει στόχο.

Στο 69′ η ομάδα του Πετεινού άγγιξε την ισοφάρισε σε εκτέλεση φάουλ του Χριστοφορίδη που έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή, ενώ μεγάλη επέμβαση είχαμε από τον Μάντζαρη στο πλασέ εξ’ επαφής του Παπαδόπουλου με τον κίπερ του Θερμαϊκού να κρατά το μηδέν. Στο 79′ η ομάδα της Θέρμης βγήκε ταχύτατα στην αντεπίθεση και ο Κολλέτσι απο κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-0 υπέρ του Θερμαϊκού

Παρέμεινε στους 3 η ομάδα του Άρη Πετεινού, χάρις την εκτός έδρας νίκη στην Βέροια, και πλέον άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο Σαββατιάτικο(14/10, 16:00 LIVE SA) τοπικό ντέρμπι με τον Άρη Αβάτου στην Φελώνη.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς στον Θερμαϊκό που έκανε το 5/5 και πλέον στρέφει την προσοχή του στο μεγάλο ματς με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου στην Θέρμη

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Σάββας Παναγιωτίδης με βοηθούς τους Γιώργο Διονίδη και Κοσμά Παπαδόπουλο της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης): Τάτσης, Παυλίδης, Σαρηγιαννίδης, Καλαϊτζόπουλος(75′ Τουρατζίδης), Δασκαλάκης, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος Λ., Γιαννακός(75′ Τουργαίδης), Τυριάκης(75′ Στριγκώνης), Χριστοφορίδης(82′ Αμανατίδης), Μελισσόπουλος Ρ.(62′ Τσέκος)

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ(Γ. Κούτσης): Μάντζαρης, Τσιάτσιος, Σενγκιέργης, Παπαστεριανός, Γεωργιάδης, Βαβλιάκης, Αναστασιάδης(46′ Γαβαλίδης), Πουρναράς(62′ Κολλέτσι), Κουρέλλας(92′ Μαρούδας), Γκαργκαλατζίδης(84′ Ασήμογλου), Φούσκας(92′ Τσιούχας)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it