Search

Εντυπωσιακή επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Αβάτου με διπλό στην Βαρβάρα με χατ τρικ Σαμπανίδη!

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο επέστρεψε στις νίκες ο Άρης Αβάτου που με ανατρεπτική νίκη επικράτησε με 4-1 στην Βαρβάρα Χαλκιδικής του τοπικού Αετού, έχοντας σε τρομερή μέρα το Νίκο Σαμπανίδη που σημείωσε το δεύτερο χατ τρικ του με την φανέλα του Αβάτου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και στο 18′ κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή του Αβάτου ο Μιχαηλίδης κατάφερε να ανοίξει το σκορ, οι γηπεδούχοι πέρα από το γκολ είχαν και μια πολύ καλή στιγμή με τον Ευσταθιού που σταμάτησε ο Νταφόπουλος.

Μετά το ημίωρο η ομάδα του Αβάτου άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της στο γήπεδο και στο 36′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Αναγνωστόπουλου ο αρχηγός των “κιτρινόμαυρων”, Βασίλης Κουτσούμπας έφερε το ματς στα ίσια για το 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μπήκε πολύ δυνατά και στο 48′ ο Νίκος Σαμπανίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας του Αετού βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Μάλιστα ο “Σαμπα” δεν έμεινε εκεί καθώς με κεφαλιά στο 75′ και σουτ στο 83′ σημείωσε το δεύτερο του χατ τρικ μετά από αυτό κόντρα στην Αγία Μαρίνα, και οδήγησε τον Άρη σε επιβλητική νίκη

Καλύτερη επιστροφή στις νίκες δεν θα μπορούσε να έχει ο Άρης Αβάτου που έφτασε αισίως τους 8 βαθμούς μετά απο 5 ματς και πλέον στρέφει την προσοχή του στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη Πετεινού στην Φελώνη το προσεχές Σάββατο(14/10, 16:00 LIVE SA).

Η ομάδα του Αετού Βαρβάρας έμεινε στους 3 βαθμούς και το Σάββατο θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Καρυπίδης με βοηθούς τους Μαυρίδη και Κονισπολιάτη της ΕΠΣ Κίλκις

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ: Βαρβαριώτης, Τσιότρας(86′ Μιχαηλίδης Γ.), Παπαγεωργίου, Σαούλης, Πολυζωίδης(86′ Φισέκου), Βλαχάκης, Μιχαηλίδης Δ.(75′ Μπόμπορας), Ευσταθίου(86′ Παπαδημητρίου), Κωτάκης, Μαραγκός(64′ Πετάλλι), Κεχαγιάς

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Παπαχρήστου(83′ Καραμανίδης), Λεωντσάκος, Σίνης(55′ Θεολόγου), Κουτσούμπας, Βασιλάκης, Ψεμματάς, Τσάπαρης(83′ Κουτσός), Σαμπανίδης, Αναγνωστόπουλος(75′ Θεοδωρόπουλος), Κοντογιαννίδης(75′ Πεντεζίδης)

Share it