Search

Διατήρησε το απόλυτο μακριά από το ΔΑΚ ο Πανθρακικός – Διπλό στη Βέροια επί της βελτιωμένης Αγίας Μαρίνας

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια πέτυχε ο Πανθρακικός, ο οποίος επικράτησε με 0-1 του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Το πρώτο ημίχρονο, όπως αναφέρει το sportsfan, δεν είχε κάτι σημαντικό να προσφέρει, με τον Πανθρακικό να έχει τον έλεγχο της μπάλας, ωστόσο να μην δημιουργεί κάτι αξιόλογο που θα ανησυχήσει την ημαθιώτικη άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θρακιώτες μπήκανε πιο δυνατά και κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή σε γκολ, με τον Βάσκο στο 58′ να δίνει προβάδισμα στην ομάδα του.

Το γκολ αφύπνησε τον “Μέγα”, ο οποίος βγήκε στην επίθεση και είχε κάποιες καλές στιγμές, κυρίως με τον Καραγιάννη, ωστόσο το γκολ έλειψε κι έτσι η ομάδα στου Σταύρου Κωστογλίδη γνώρισε ακόμη μια ήττα με 1-0 στο γήπεδο του Διαβατού.

Οι συνθέσες των ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας (Σταύρος Κωστογλίδης): Ιωαννίδης, Αναστασιάδης, Γιαννόπουλος, Ράδης, Γιαγτζίδης, Καραγιάννης, Σαμιώτης, Λέκα, Ακένα, Νιογκάνα, Σούκιας.

Πανθρακικός (Στέλιος Ηλιόπουλος): Παϊτέρης, Καλογρανάς, Λαρέα, Σίλβα, Πεχλιβανόπουλος, Αντωνιάδης, Βάσκος, Γιαννακιτσίδης, Παυλίδης, Ρουμπιές, Κωσταρέλης.

Share it