Search

Απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτών στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης!

Προβληματισμός επικρατεί στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης έναν μήνα πριν την έναρξη της Pre League (4 Νοεμβρίου).

Όπως έγινε γνωστό, η Παγκόσμια Ομοσπονδία του βόλεϊ μετά από καταγγελία που έγινε, έχει επιβάλλει στον Εθνικό απαγόρευση μεταγραφών ξένων παικτών, λόγω προηγούμενων οφειλών των ΤΑΑ της ομάδας σε μάνατζερ ξένων αθλητών.

Έτσι και ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος η ομάδα του Έβρου καλείται να αποφασίσει αν θα λάβει μέρος μόνο με Έλληνες, πράγμα που σίγουρα θα δυσκολέψει πολύ το έργο της σε ένα πρωτάθλημα που έχει γίνει πλέον πολύ ανταγωνιστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SportsAddict.gr, τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι ρευστά και δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι, ενώ στο τραπέζι υπάρχει ακόμη και το ενδεχόμενο να μην λάβει μέρος η ομάδα στην Pre League, πράγμα που όμως είναι μόνο σενάριο προς το παρόν. Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή το αργότερο στις αρχές τις επόμενης.

Την ίδια ώρα, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο προπονητής Γιώργος Ανδραβίζος, για προσωπικούς λόγους που αφορούν την εργασία του και δεν συνδέονται με τα παραπάνω.

 

Share it