Search

Ακόμα ένας πρωταθλητής με τον Άρη Πετεινού ενισχύει τον ΑΟΞ που πυροδοτεί και νέα έκπληξη!

Αν και το μυαλό όλων είναι στραμμένο στο Σαββατιάτικο(7/10) ματς με τη Μύκη στο Κατράμιο για την Β’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης στον ΑΟΞ δεν σταματούν την ενίσχυση του συλλόγου, καθώς την φανέλα του συλλόγου θα φορά πλέον και ο πολύπειρος Κωνσταντίνος Κουτσομιχάλης

Ο 36χρονο μεσοαμυντικός με μεγάλη καριέρα σε Μαγικό, Θαλασσιά και τα τελευταία χρόνια στον Άρη Πετεινού με την φανέλα του οποίου κατέκτησε πρωτάθλημα, Κύπελλο και φυσικά πανηγύρισε την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα ο Κουτσομιχάλης έρχεται να βρεί στον ΑΟΞ τους Βαγγέλη Μαλαδένη, Γιώργο Φλώρο και φυσικά τον Γιώργο Πουτακίδη που μαζί πέρσι πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου με τον Πετεινό και τέτοιες και ακόμα σπουδαιότερες στιγμές θέλουν να ζήσουν με την φανέλα του ΑΟΞ.

Μάλιστα να σημειώσουμε πως αυτή δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή για τον ΑΟΞ που σύμφωνα με πληροφορίες του SA ετοιμάζεται να πυροδοτήσει ακόμα μια “βόμβα” βάζοντας…κερασάκι στην μεταγραφική παρουσία του συλλόγου που δείχνει αποφασισμένος να ενισχυθεί σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησης του Κουτσομιχάλη αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξάνθης ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Κωνσταντίνου Κουτσομιχάλη.

Αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού μέσου και προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Άρης Πετεινού έχοντας αγωνιστεί παλαιότερα στην Αναγέννηση Θαλασσιάς και τον Αστέρα Μαγικού.

Γεννημένος στις 16-03-1987, τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στους στόχους του.

Share it