Search

Έ(Χ)ασε βαθμούς ο Πανθρακικός κόντρα στη νεοφώτιστη Ευκαρπία

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Πανθρακικός και Νίκη Ευκαρπίας στο ΔΑΚ Κομοτηνής, στην εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Οι πράσινοι, που εξακολουθούν να βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή, αν και γενικά είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, απέναντι στη σκληροτράχηλη αμυντικά Νίκη.

Ως εκ τούτου ο Πανθρακικός παρέμεινε στο φετινό Πρωτάθλημα χωρίς εντός έδρας νίκη, αφού και την 3η αγωνιστική είχε μείνει στην ισοπαλία κόντρα στον γειτονικό Ορέστη Ορεστιάδας.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες τους με τον Παυλίδη στις αρχές του δευτέρου μέρους, να μην καταφέρνει να νικήσει τον Σοϊλεμέζογλου, τον Βάσκο στο 80′ να μη βρίσκει εστία με σουτ μέσα από την περιοχή και κυρίως τον Στοΐνοβιτς στο φινάλε της αναμέτρησης, που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Δρακίδης της ΕΠΣ Ξάνθης με βοηθούς τους Γεωργαντέλη της ΕΠΣ Καβάλας και Ασικίδη της ΕΠΣ Ξάνθης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός: Παϊτέρης, Καλογρανάς (Στοΐνοβιτς), Πεχλιβανόπουλος, Κωσταρέλης, Αντωνιάδης (Μανίσογλου), Λαρέα, Βελή Μεμέτ Χακάν (Παχούμης), Σίλβαν, Βάσκος, Παυλίδης (Ρουμπιές), Γιαννακιτσίδης

Νίκη Ευκαρπίας (Γιάννης Καμπουρίδης): Σοϊλεμέζογλου, Ανδρεάκος, Δεληζάνος, Καραγιαννίδης, Θεοδωρίδης, Ιβανίδης, Κοντός, Γουνόπουλος, Σαπουντζής, Μποζίδης, Ξανθόπουλος

Photo Credit: Πανθρακικός fb

Share it