Search

Photos: Διπλασίασε τις νίκες η Βιστωνίδα με δύσκολη νίκη επί της Ελπίδας στην Γενισέα!

Την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος σημείωσε η Βιστωνίδα που στα πλαίσια της 2ης στροφής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γενισέας επικρατώντας της Ελπίδας με 1-0 χάρις σε τέρμα του Πάρη Κοτόπουλου σε ένα ματς που ο ΑΟΒ είχε και τρία δοκάρια!

Σε μια έδρα που παραδοσιακά αποτελεί από τις πιο δύσκολες η ομάδα του Γιάννη Δημητριάδη κατάφερε να φύγει με ένα πολύ σημαντικό τρίποντο με τον ΑΟΒ να ξεκινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την φετινή σεζόν επικρατώντας απέναντι σε Δροσερό και Γενισέα δύο ομάδες που πέρσι τερμάτισαν ψηλότερα από την ομάδα της Φελώνης.

Η ομάδα της Βιστωνίδας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 10′ άγγιξε το γκολ όμως μετά από φάση διαρκείας το σουτ του Μπουτζικούδη σταμάτησε στο δοκάρι του Ζαρζακόπουλου. Αυτή ήταν η πιο σημαντική στιγμή για την Βιστωνίδα με τους γηπεδούχους μετά το πρώτο εικοσάλεπτο να ισορροπούν και να παίρνουν τα ηνία του αγώνα έχοντας και δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Πέτρο Γκασιμπαγιαζίδη στο 28′ και τον Μάριο Ευθυμιάδη στο 35′ με αμφότερων τα σουτ να περνούν ελάχιστα δίπλα από την εστία του Χατζή.

Στην επανάληψη και με τις αλλαγές που έγιναν η Βιστωνίδα μπήκε πιο δυνατά, είχε καλή στιγμή στο 53′ με σουτ του Θωμαίδη που σταμάτησε ο Ζαρζακόπουλος. Με τον κίπερ της Γενισέας να κάνει μεγάλη επέμβαση στο 60′ σε σουτ του Κοτόπουλου. Στο 66′ νέα πολύ μεγάλη φάση για την Βιστωνίδα με το σουτ του Φώτη Τζεβελέκη να σταματά στο δοκάρι.

Στο 68′ η πίεση της Βιστωνίδας απέδωσε καρπούς και σε φάση διαρκείας ο Ανδρέας Μετεντζίδης στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του ΑΟΒ έδωσε ασίστ στον Πάρη Κοτόπουλο που δεν αστόχησε σκοράροντας για δεύτερο διαδοχικό ματς ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του, ένα γκολ που έμελλε να κρίνει και το αποτέλεσμα.

Στο 78′ η Βιστωνίδα είχε ευκαιρία να “καθαρίσει” το ματς όμως το σουτ του Γκιορζίνη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων που στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα πίεσαν πολύ ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης πέρα όμως κάποιες ατομικές προσπάθειες των Μάριου Ευθυμιάδη και Πέτρου Γκασιμπαγιαζίδη δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Χατζή, με τους γηπεδούχους πάντως να ζητούν πέναλτι για τράβηγμα του Ευθυμιάδη στην περιοχή σε μια φάση πάντως που τόσο ο ρέφερι αλλά ειδικότερα ο δεύτερος βοηθός είχαν καθαρό οπτικό πεδίο και έδειξαν συνέχεια στο ματς.

Νέα μεγάλη νίκη για την Βιστωνίδα που έχει ξεκινήσει ιδανικά την σεζόν, πλέον άπαντες στον ΑΟΒ με ανεβασμένη ψυχολογία στρέφουν την προσοχή τους στο Σαββατιάτικο(7/10) ματς με τον Ορφέα στην Φελώνη για το Κύπελλο με το επόμενο ματς για το πρωτάθλημα να είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 21 Οκτωβρίου με την Βιστωνίδα να υποδέχεται την Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Στην Γενισέα έμειναν ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των παικτών σίγουρα όμως όχι απο το αποτέλεσμα, με τους “πράσινους” να έχουν μπροστά τους δύο εβδομάδες ξεκούρασης καθώς έχουν προκριθεί άνευ αγώνα στα προημιτελικά του Κυπέλλου ενώ επόμενο ματς για το πρωτάθλημα είναι το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην έδρα του ΑΠΟΞ

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Γιώργος Δρακίδης με βοηθούς τους Ιρφάν Οτουζμπίρ και Βασίλη Παπαδόπουλο.

ΕΛΠΙΣ ΓΕΝΙΣΕΑΣ(Ασήμ Χατζητερζόγλου): Ζαρζακόπουλος, Λεσκόφτσης, Πορφυράκης, Τσετινές(82′ Ταχτσίδης), Μποίτσης, Δημητριάδης, Γκασιμπαγιαζίδης, Μπουνταγκίδης, Ευθυμιάδης Μ., Ευθυμιάδης Γ.(14′ λ.τρ. Εμίνογλου, 80′ Ισαακίδης), Κίρατζη

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ(Γιάννης Δημητριάδης): Χατζής, Τολμίδης, Αγγελίδης(46′ Μετεντζίδης Αν.), Κιολείδης, Δεμένικος, Κεσκινίδης(58′ Γκιορτζίνης), Σαμαράς(46′ Τζεβελέκης Ζ.), Μπουτζικούδης(89′ Πιτσόλης), Κοτόπουλος, Τζεβελέκης Φ., Γιαρμαντζίδης(23′ λ.τρ. Θωμαίδης)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ1

Share it