Search

Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία Παίδων ο 12χρονος Γιώργος Μαυρίδης που ετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό!

Σπουδαία παρουσία είχε ο 12χρονος ξανθιώτης πρωταθλητής του “ΑΟΓ Ταεκβοντο Μέγας Αλέξανδρος Ξάνθης” Γιώργος Μαρυιδης που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Παίδων 2009-2011 ( -156εκ )

Ο νεαρός Μαυρίδης υπό τις οδηγίες του πατέρα του και προπονητή, Παναγιώτη, κατέκτησε την πρώτη θέση στο 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων που έγινε στο ΣΕΦ.

Μάλιστα ο 12χρονος πρωταθλητής κέρδισε θέση στην αποστολή της Ελληνικής αποστολής για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στο Βελιγράδι

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Τεράστια επιτυχία για την πόλη της Ξάνθης!!!
Ο Γεώργος Μαυρίδης, αθλητής του συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Ξάνθης, προκρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα!!! 🏆
Ύστερα από τέσσερις συναρπαστικούς αγώνες, ο αθλητής του συλλόγου μας κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος 🥇 σε ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά της χώρας!!!
Να σημειωθεί ότι ο αθλητής μας ανήκει στη μικρότερη ηλικιακή κατηγορία (γεννηθέντες το 2011) και αυτό κάνει την επιτυχία του ακόμα μεγαλύτερη!!!
Έτσι, λοιπόν, σε περίπου ένα μήνα, ο Γιώργος θα αντιπροσωπεύσει το σύλλογό μας, την πόλη και την χώρα μας 🇬🇷 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι!!!
Το Δ.Σ. του συλλόγου και ο προπονητής, συγχαίρουν τον Γεώργιο Μαυρίδη για την τεράστια αυτή διάκρισή του και του εύχονται ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στη μάχη που θα δώσει με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας στη Σερβία.👏🥋🏅

Share it