Search

Σοβαρά παράπονα της ΑΕ Κομοτηνής για την κατάσταση με τις προπονήσεις σε ανδρικό & γυναικείο τμήμα βόλεϊ

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί με τις προπονήσεις για το ανδρικό και το γυναικείο τμήμα της ομάδας βόλεϊ.

Ειδικότερα όπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής, η δημοτική αρχή έδωσε μόλις 2 προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γενικού Λυκείου της πόλης και για τα δύο τμήματα! Ναι καλά διαβάσατε. Η ανδρική ομάδα της Α.Ε.Κ. που θα λάβει μέρος και φέτος στην Α2 κατηγορία και η γυναικεία που θα παίξει στην Β’ Εθνική, έχουν συνολικά 2 προπονήσεις την εβδομάδα και μάλιστα αναγκάζονται να προπονούνται και τις ίδιες ώρες αφού δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες.

Η ΑΕ Κομοτηνής με επιστολή της στο SportsAddict.gr, αναφέρει τα εξής:

Η αθλητική οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει στο φίλαθλο κοινό της περιοχής πως παρόλο που βρισκόμαστε στο 2023 οι αθλητικοί ταγοί …της πόλης, μας έχουν γυρίσει σε εποχές μετά τον εμφύλιο…..

Αν σας έλεγε κάποιος πως σωματείο που συμμετέχει σε μια από τις μεγαλες Εθνικές κατηγορίες του Βόλλευ μια ομάδα που βρέθηκε πολλές φορές στα σαλόνια της Α1 μια ομάδα που έδωσε στη χώρα αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς μια ομάδα η οποία έκανε την Κομοτηνή γνωστή στο πανελλήνιο ..ΔΕΝ βρίσκει ώρα για να προπονηθεί σε ένα από τα πολλά ..κλειστά της πόλης …ίσως το μυαλό σας να μην πήγαινε στην ΑΕΚ…και όμως…τα έργα που ξεκίνησαν αργά στο κλειστό της πόλης όπου και η έδρα μας δεν μας επιτρέπουν να προπονηθούμε αλλά και να δώσουμε τους αγώνες μας εκεί..δεν φτάνει όμως αυτό..η αρμόδιοι..δεν βρίσκουν ώρες για την ομάδα μας σε κανένα από τα υπόλοιπα γήπεδα …

Κύριοι της Κομοτηνής ο εμπαιγμός στο πρόσωπο της ομάδας μας δεν θα περάσει.

Η φίλαθλη κοινή γνώμη θα ξεσηκωθεί και το κύμα αγανάκτησης θα φτάσει ως εδώ από όλη την αθλητική χώρα.

Η μεγάλη ΑΕΚ δεν είναι παιχνιδάκι στα χέρια κανενός πολύ περισσότερο στα δικά σας.

Για χρόνια με σοβαρότητα πορευθηκαμε χωρίς να ενοχλήσουμε κανένα άλλο άθλημα και κανέναν παράγοντα με γνώμονα την αξία εκπροσώπηση της Κομοτηνής μας .αυτό θα κάνουμε και τώρα.

Καθιστούμε λοιπόν υπεύθυνο κάθε παράγοντα και αυτοδιοικητικό που ενώ μπορεί να δώσει λύση δεν έδωσε.. καλούμε τους αρμόδιους να βρούνε λύση όπως οφείλουν και καλούμε κάθε υγιή φορέα σύλλογο, δημοτική παράταξη περιφερειακή παράταξη βουλευτές και απλούς φιλάθλους να σταθούν με το αυτονόητο με το δίκαιο με το σωστό..και είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι με το μέρος μας..

Για το άθλημα μας για την Ιστορία μας για την πόλη μας ..

ΑΕ Κομοτηνής τμήματα πετοσφαίρισης…

Share it