Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Κύπελλο Ελλάδας: Έπεσε μαχόμενος ο ΓΑΣ Κομοτηνή από τον πιο έμπειρο Αμύντα

Την ήττα με 70-72 γνώρισε ο ΓΑΣ Κομοτηνή από τον Αμύντα Υμμητού στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Νεοκλή Λεμονίδη, που είχε απέναντί της ένα σύνολο ανώτερης κατηγορίας, αν και βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ με διψήφια διαφορά, κατάφερε στο 4ο δεκάλεπτο να ισοφαρίσει σε 58-58, 64-64 και 70-70 ενάμιση λεπτό πριν το φινάλε.

Ωστόσο στις εναπομείνασες στιγμές οι Κομοτηναίοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία γνώρισαν τον αποκλεισμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ΓΑΣ παρατάχθηκε και με μια πολύ σημαντική απουσία, αυτή του Φάνη Αρχιμανδρίτη, ο οποίος τραυματίστηκε στις τελευταίες προπονήσεις και όπως όλα δείχνουν θα χάσει και την πρεμιέρα της National League 1.

Κορυφαίος των γηπεδούχων και πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Περρής με 22 πόντους, ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Δόξας που σημείωσε 21.

Τέλος να αναφερθεί πως ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό του 2ου Λυκείου Κομοτηνής και όχι στο ΔΑΚ, λόγω της ενεργειακής αναβάθμισης που βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Νοέμβρη. Ως εκ τούτου κατά πάσα πιθανότητα όλα τα ματς του ΓΑΣ για τη φετινή σεζόν θα φιλοξενηθούν στο κλειστό του 2ου Λυεκίου, το οποίο για πρώτη φορά φιλοξένησε αγώνα μπάσκετ Εθνικής κατηγορίας.

Τα δεκάλεπτα: 11-21, 25-34 Ημίχρονο, 47-55, 70-72

Share it