Search

Επέστρεψε στη Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ο Θεόδωρος Κατσαούνης

Την επιστροφή του Θεόδωρου Κατσαούνη στο “σπίτι” του, ανακοίνωσε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που το καλοκαίρι βρέθηκε στο μικροσκόπιο ΠΑΕ της βορείου Ελλάδος, επέλεξε την προοπτική του ΑΟΞ, με την παραμονή του ωστόσο να μη διαρκεί για πολύ, με αποτέλεσμα την επιστροφή του στους μαυραετούς.

Ο Κατσαούνης είναι γεννημένος στις 08/03/2007. Ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής από την οποία το καλοκαίρι του 2021 πήρε μεταγραφή στον ΑΟΞ για να αγωνιστεί στην Κ15 του συλλόγου.

Μάλιστα εκείνη την χρονιά η Κ15 του ΑΟΞ είχε αγωνιστεί στην Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης με τον Κατσαούνη να έχει πολύ καλές και γεμάτες εμφανίσεις. Όντας μάλιστα δεύτερος σε συμμετοχές (δείτε ΕΔΩ)

Πέρσι υπό τις οδηγίες του Σπύρου Κουτσογιάννη είχε μια εντυπωσιακή σεζόν με γεμάτες εμφανίσεις, τόσο ως στόπερ όσο και ως εξάρι, και αναδείχτηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης ενώ είχε καλές εμφανίσεις και στα μπαράζ ανόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Δόξας:

“Η Διοίκηση της ΔΟΞΑΣ Νέου Σιδηροχωρίου με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Αμυντικού,Θεόδωρου Κατσαούνη.

Γεννημένος στις 08/03/2007,ο Συντοπίτης μας ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής και την σεζόν 2021-2022 φόρεσε την φανέλα της Κ-15 του ΑΟΞ.Ήρθε στον Σύλλογο μας με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα Α ΕΠΣ Θράκης.Αγωνίστηκε ως βασικός καθ’ όλη την σεζόν καθώς και στα μπαράζ της ανόδου για την Γ Εθνική.
Του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.
Θοδωρή, καλώς ήρθες στο Σπίτι σου!”

Share it