Search

Διπλή ενίσχυση με Σταθακόπουλο & Τάτση για Άρη Πετεινού!

Στην ολοκλήρωση ακόμα δύο μεταγραφών προχώρησε ο Άρης Πετεινού που απέκτησε τον 20χρονο επιθετικό, Στάθη Σταθακόπουλο με ελεύθερη μεταγραφή από τον Πανδραμαϊκό αλλά και τον 19χρονο γκολκίπερ Παναγιώτη Τάτση από την Καβάλα που έρχεται να συμπληρώσει την τριάδα των πορτιέρε της ξανθιώτικης ομάδας

Αναλυτικά:

Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Στάθη Σταθακόπουλου.

Γεννημένος στις 01-12-2002 , έχει μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στην Θεσσαλονίκη αν και με καταγωγή από την Καλαμάτα, ο νεαρός επιθετικός έρχεται με φιλοδοξίες στην ομάδα μας με ένα βιογραφικό που έχει χτιστεί σε υποδομές μεγάλων ομάδων.

Εκκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Ακολούθως ήρθε το μεγάλο βήμα για το τμήμα Κ-15 του ΑΡΗ και εν συνεχεία η μετακίνηση του στην Αθήνα και την ΑΕΚ με την οποία έπαιξε στα τμήματα Κ-16/Κ-17 λαμβάνοντας μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της SUPER LEAGUE 1.

Σειρά είχε έπειτα η Καλαμάτα και το τμήμα Κ-19. Το πρώτο αντρικό τμήμα που αγωνίστηκε ήταν ο Α.Ο Διαβολιτσίου στο πρωτάθλημα της Γ! Εθνικής την σεζόν 2021-2022. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε από ένα εξάμηνο σε Ζάκυνθο και Πανδραμαϊκό , έχει ύψος 1,72 με κύριο χαρακτηριστικό την ταχύτητα και παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.

Στάθη, καλώς ήρθες στην Ξάνθη, καλώς ήρθες στον Πετεινό.

Ο ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του Καβαλιώτη τερματοφύλακα Παναγιώτη Τάτση.
Γεννήθηκε στις 24/10/2003 και η πρώτη ομάδα του ήταν ο Βρασίδας Νέας Περάμου με τον οποίο έφτασε να αγωνίζεται στα 14 του χρόνια στο αντρικό τμήμα όταν και η ομάδα της περιοχής στέφθηκε κυπελλούχος Καβάλας.
Αγωνίστηκε μέχρι τα 16 του στην Νέα Πέραμο και έπειτα ακολούθησε η προοπτική του ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Β ΕΠΣ την σεζόν 2021-2022 ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο με την ίδια ομάδα ως βασικός είχε μια πολύ καλή πορεία στο απαιτητικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Καβάλας.
Μετακινείται 56 χιλιόμετρα ανατολικά και έρχεται στον Πετεινό για να μας βοηθήσει στην παρθενική μας παρουσία στην Γ Εθνική Κατηγορία.
Παναγιώτη καλώς όρισες στον ΑΡΗ ΠΕΤΕΙΝΟΥ.

Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Click Here
Previous slide
Next slide

Share it