Search

ΕΠΣ Θράκης: “Η παρουσία σας θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα”

Λίγες μέρες απομένουν για την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν και στην ΕΠΣ Θράκης, με τη διεξαγωγή του Super Cup “Νικόλαος Ντοσίδης”.

Η Ένωση, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα διαθέσει τα έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για πυρόπληκτη οικογένεια με τέκνο ΑμΕΑ.

Η ΕΠΣ Θράκης εξέδωσε ανακοίνωση-κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό, αναφέροντας τα εξής:

“Την 27η Σεπτεμβρίου 2023 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 17:00 θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Κομοτηνής το SUPER CUP ΝΙΚΟΣ ΝΤΟΣΙΔΗΣ 2023 της ένωσης μας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ – ΔΟΞΑ Ν ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ .

Το ΔΣ της ΕΠΣ Θράκης με απόφαση του και σε συμφωνία με τα δύο διαγωνιζόμενα σωματεία, αποφάσισε τα έσοδα του αγώνα να διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς, συγκεκριμένα για την οικονομική ενίσχυση πυρόπληκτης οικογένειας με τέκνο ΑΜΕΑ, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Καλούμε τους φορείς τους νομούς μας, τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας, τις φίλες και τους φίλους του ποδοσφαίρου κάθε ηλικίας , να αγκαλιάσουν τον αγώνα δίνοντας το παρόν ,να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, δείχνοντας ταυτόχρονα την αλληλεγγύη τους στην πυρόπληκτη οικογένεια και να τιμήσουν τη μνήμη του αδικοχαμένου Νίκου Ντοσίδη.
Η παρουσία σας στον αγώνα θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για μας, αλλά παράλληλα θα στείλει κι ένα ισχυρό μήνυμα ότι το ποδόσφαιρο είναι κοντά στην κοινωνία και ιδιαίτερα σ΄ αυτούς που έχουν ανάγκη.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρω,
Τιμή εισιτηρίου: Πέντε (5) €
Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Δαμιανός Γαβριηλίδης
Ιωάννης Κοτζαμάνης”

Share it