Search

Μοιράστηκαν βαθμούς Πανθρακικός και Ορέστης

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Πανθρακικός και Ορέστης Ορεστιάδας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ δυνατά με εκατέρωθεν φάσεις και με το σκορ μόλις στο 20′ να είναι στο 1-1. Η ομάδα του Πανθρακικού προηγήθηκε στο 8′ με εύστοχο πλασέ του Γκουτσίδη μέσα από την περιοχή. Ο Ορέστης στο 18′ ισοφάρισε με τον Πασχαλίδη να πιέζει ψηλά, να κλέβει και να σκοράρει για δεύτερο διαδοχικό επίσημο παιχνίδι. Στο 45′ σε μία φάση διαρκείας ο Πεταλωτής δέχτηκε κόκκινη κάρτα, με τους Εβρίτες να μένουν με 10 παίκτες.

Ο Ορέστης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με δύο αλλαγές καθώς στη θέση των Ασπιώτη και Milovanovic μπήκαν οι Κουντούρης και Λιάνας. Το δεύτερο μέρος είχε λιγοστές φάσεις καθώς κυριάρχησαν κυρίως οι δυνατές μονομαχίες.

Στο 83′ η ομάδα της Ροδόπης προηγήθηκε 2-1 με σουτ του Ρουμπιέ. Ο Ορέστης όμως βγήκε μπροστά και με άψογη συνεργασία του Πασχαλίδη με τον Οτέμπερη ισοφάρισε στο 90′ σε 2-2 παρ’ όλο που είχε το αριθμητικό μειονέκτημα.

Διαιτητές: Γκαϊτατζής Δημήτρης (Δράμας)

Βοηθοί:  Παστιάδης, Παυλίδης (Δράμας)

Συνθέσεις:

Πανθρακικός (Γιάννης Αποστολίδης): Παϊτέρης, Μανίσογλου, Πεχλιβανόπουλος, Σαπνάρας, Σμάλης, Larrea, Γκουτσίδης, Silva, Βάσκος, Ρουμπιές, Γιαννακιτσίδης.

Ορέστης Ορέστης (Νίκος Ουσταμπασίδης): Μαδένης, Ασπιώτης (45′ Κουντούρης), Γκιντίδης, Πεταλωτής (45′ κόκκινη κάρτα), Παναγιωτόπουλος (90+1 Παπαγιαννίδης), Θεμελής, Τσιεγγελίδης (79′ Τηλέγραφος), Σταματόπουλος, Λαζαρίδης (63′ Οτέμπερης), Milovanovic (45′ Λιάνας), Πασχαλίδης.

Share it