Search

Pre Game: Όσα πρέπει να ξέρετε πριν την πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης (17:00 LIVE SportsAddict)

Επιστρέφουν στην δράση οι ομάδες της Α’ κατηγορίας της  ΕΠΣ Ξάνθης με τα παιχνίδια της πρεμιέρας να αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε μια σεζόν που το SportsAddict θα συνεχίσει να σας προσφέρει το livescore των αγώνων της Α’ κατηγορίας για να μπορείτε να ενημερώστε έγκυρα και έγκαιρα για την εξέλιξη όλων των αγώνων που ξεκινούν στις 17:00.

Στην πρεμιέρα θα έχουμε αρκετά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με τα “φώτα” δικαιολογημένα να πέφτουν κατά πρώτο λόγο σε ΑΟΞ και Φελώνη, με τον Ορφέα μετά τον υποβιβασμό του να επιστρέφει στο τοπικό και να υποδέχεται σε έναν αγώνα που θα γίνει κεκλεισμένων των Θυρών(δείτε ΕΔΩ γιατί) την Ασπίδα ενώ την Φελώνη η Βιστωνίδα θα υποδεχθεί τον Φίλιππο Δροσερού.

Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον θα γίνουν επίσης σε Εκτενεπόλ και Πηγάδια, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται τον φιλόδοξο Παύλο Μελά ενώ στα Πηγάδια ο Ηρακλής υποδέχεται τον ΑΠΟΞ σε ένα ματς που αναμένεται να είναι γιορτή παρουσία και παιδιών των Ακαδημιών. Τέλος οι δύο νεοφώτιστοι έχουν εντός έδρας ματς με τον Κεραυνό να υποδέχεται στην Λευκόπετρα την Γενισέα ενώ στην Χρύσα ο Ατρόμητος υποδέχεται την Αναγέννηση λίγες μέρες μετά την μεταξύ τους συνάντηση για το Κύπελλο που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους

Αναλυτικά:

Σάββατο 23/9, Ώρα 17:00 LIVE SA

Γήπεδο Εκτενεπόλ: Απόλλων Ξάνθης – Παύλος Μελάς Κουτσού  (Ουζουνίδης, Παπαδόπουλος Δ., Ταρινίδης)

Γήπεδο Χρύσας: Ατρόμητος Χρύσας – Αναγέννηση Θαλασσιάς  (Γιαπουτζής, Κουτσογιάννης, Ασικίδης)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Ασπίδα Ξάνθης  (Δρακίδης, Χρυσέλης Γ., Κοτινούδης)

Γήπεδο Λευκόπετρας: Κεραυνός Λευκόπετρας – Ελπίδα Γενισέας   (Δανδανόπουλος, Σκριάπας, Γκώγος)

Γήπεδο Πηγαδίων: Ηρακλής Ζυγού – ΑΠΟΞ  (Σαββόγλου, Κρυσταλλίδου, Οτουζμπίρ)

Γήπεδο Φελώνης: ΑΟ Βιστωνίδα – Φίλιππος Δροσερού   (Φεράτογλου, Τόσκας, Βαμβακίδης)

Share it