Search

Photos: Ονειρικό ντεμπούτο Σαμπανίδη και πεντάστερη νίκη του Άρη Αβάτου στην πρεμιέρα με Αγία Μαρίνα!

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την σεζόν ο Άρης Αβάτου που διέλυσε με 5-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας έχοντας σε τρομερή μέρα το Νίκο Σαμπανίδη, που στην πρώτη του εμφάνιση με την φανέλα του Άρη σκόραρε τρία γκολ και έδωσε και μία ασίστ!

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο 5′ σκόραρε με τον Τενεκέ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, ενώ στο 11′ ο Σαμπανίδης άγγιξε το γκολ όμως το σουτ του έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή

Στο 28′  μετά από υπέροχη συνεργασία των γηπεδούχων ο Νίκος Σαμπανίδης άνοιξε λογαριασμό για το 1-0.

Και πριν καλά καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι έγινε ένα λεπτό μετά ο Σαμπανίδης βγήκε ταχύτατα στην πλάτη της άμυνας και με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 20.

Με την ψυχολογία στα ύψη ο “Σαμπα” στο 33′ πέτυχε χατ τρικ με νέο υποδειγματικό σουτ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους με τον Άρη να είναι απόλυτα κυρίαρχος στο γήπεδο.

Στην επανάληψη η ομάδα του Αβάτου πιο άνετη από το σκορ του πρώτου μέρους μπήκε στο γήπεδο και στο 48′ κατάφερε να σκοράρει ξανά όταν ο Σαμπανίδης έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Κλέαρχο Κοντογιαννίδη που σκόραρε για το 4-0

Από εκεί και πέρα όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε με τους ξανθιώτες πάντως να βρίσκουν και πέμπτο τέρμα όταν μετά από σέντρα του Κοτόπουλου στο 71′ ο Παναγιώτης Πεντεζίδης σκόραρε και αυτός στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Αβάτου με κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 5-0

Σπουδαία εκκίνηση για τον Άρη Αβάτου στο πρωτάθλημα με τους “κιτρινόμαυρους” ήδη να στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο ματς με τον Κεραυνό στο Αγγελοχώρι ενώ η Αγία Μαρίνα που έδειξε πως είναι πολύ αδύναμη θα υποδεχθεί στην Βέροια τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς τους Μπόιτσιο και Παυλίδη όλοι τους της ΕΠΣ Δράμας

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Θεοδοσιάδης, Λεωντσάκος, Τενεκές, Κουτσούμπας (46′ λ.τρ. Σίνης), Χασάνογλου (75′ Παπαχρήστου), Βασιλάκης, Τσαπάρης (57′ Κοτόπουλος) Ψεμματάς (57′ Πεντεζίδης), Αναγνωστόπουλος, Σαμπανίδης, Κοντογιαννίδης (57′ Γιώτης)

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Τ. Τσακαλίδης): Ιωαννίδης, Μουστάκας, Δημητρούσης (78′ Τζαλίδης) Τριανταφυλλίδης (46′ Νίκου), Γιαννόπουλος, Γιαγτζίδης, Μουρατίδης, Νιογκάνα, Λέκα (89′ Χατζηαντωνίου), Καραγιάννης (46′ Σουκιας), Σαμιώτης (46′ Θυμιοπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it